DE GEESTEN WERELD, een geweldig fantasierijk verhaal

************************************RECENSIE************************************

 

DE GEESTENWERELD

 

Ik heb het eerste deel ‘De Geestenwereld’ van ‘De Corruptie’ trilogie uitgelezen. Deze trilogie is geschreven door Ian Laverman. Ik heb de schrijver meerdere malen ontmoet en hij komt over als een geweldig en gezellig persoon. Ik was nog niet bekend zijn boeken. Na het lezen en genieten van zijn eerste trilogie ‘De kronieken van Magie’ moest ik gewoon dit boek hebben. Ik zal eerst de schrijver aan jullie voorstellen.

 

********************************************************************************

 

IAN LAVERMAN

 

foto van Saphira Keurhorst.

Ian Laverman is eenentwintig jaar en komt uit Rijnsburg. Hij heeft de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC Leiden succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding is Ian begonnen met gymnastiek geven aan kleine kinderen.
Vanaf zijn elfde is hij zich bezig gaan houden met kleine verhaaltjes schrijven en vanaf zijn zestiende is hij begonnen met het schrijven van langere verhalen. Na het lezen van een fantasy-boek kreeg hij de droom zelf een boek te schrijven.
De wereld die hij gecreëerd heeft in: ‘Kronieken van Magie’ is zeer uitgebreid en hij is dan ook van plan nog vele boeken daarover te schrijven.

 

*******************************************************************************   

 

DE GEESTENWERELD

 

FB_IMG_1529472394334.jpgBESCHRIJVING VAN HET BOEK

De meditatie van Marko Mó wordt verstoord, kreten om hulp galmen door het bos. Mó begint te zoeken naar de stemmen die hij hoort. Deze zoektocht brengt hem naar de geestenwereld.
Hier treft hij een zieke wereld aan. De corruptie verspreidt zich snel en neemt alles over wat op haar pad komt. Als geestengids in opleiding is het Mó’s taak om de wereld te beschermen, maar waar is zijn mentor naartoe?
Mó krijgt het lot van de wereld op zijn schouders geworpen. Hij moet de oorzaak van de corruptie vinden en stoppen. Mó roept de hulp in van oude vrienden en samen moeten ze de geestenwereld uit de handen van de corruptie zien te houden.

PRIJS VAN HET BOEK  € 19,95  

 

*********************************************************************************

 

MENING

Mijn eerste indruk: de cover van het boek ziet er geweldig uit. Mooie paarse kleur met een gave draak. Het boek zou ik zeker oppakken in de winkel. De beschrijving van het boek maakt mijn erg nieuwsgierig naar het verhaal. Voor de prijs van €19,95 heb je een prachtig boek met een mooie hoeveelheid van 333 bladzijden.

Het verhaal zelf: dit boek is het eerste deel van de ‘Corruptie trilogie’. Het is een heerlijk fantasierijk verhaal, vol met magie, avontuur en bijzondere wezens. De schrijver heeft een vlotte en duidelijke schrijfwijze, dit leest erg fijn en makkelijk weg. Voor je het weet is het boek uit. De hoofdkarakters zijn goed uitgewerkt en omgeving is mooi beschreven, hierdoor kan ik mij goed in het verhaal verplaatsen. Je kan merken dat de schrijver veel inspiratie heeft opgedaan uit de Japanse en Aziatische mythologie. Deze trilogie gaat verder door op de ‘De Kronieken van Magie’. Persoonlijk raad ik je wel aan om de eerste trilogie ‘De Kronieken van Magie’ van deze schrijver eerst te lezen. Dit maakt het verhaal iets duidelijker. Het boek heeft ook genoeg actie wat je gekluisterd aan het verhaal houdt. Ik heb dit boek echt met veel plezier gelezen en heerlijk weggedroomd in deze bijzondere wereld.

Dit boek is een echte aanrader voor alle fantasy-lezers.

Ik kan niet wachten om te beginnen in het volgende deel.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s