GEHEIMEN, DEEL 3 VAN DE ROYALS

***********************************RECENSIE***************************************

GEHEIMEN  

 

Gelukkig mocht ik ook het derde deel ‘Geheimen’ van ‘De Royals’ boekenreeks lenen van mijn vriendin. Dit deel was ook weer geweldig. Dit boek is geschreven door Erin Watt. Ik zal de auteurs even aan jullie voorstellen.

 

ERIN WATT

Erin Watt is het geestenkind van de twee bestsellerauteurs die verbonden zijn door hun liefde voor goede boeken en hun schrijfverslaving en die hun creatieve fantasie delen. Hun grootste liefde (na hun families en huisdieren, natuurlijk): leuk en soms idiote ideeën bedenken. Hun grootste angst? Uit elkaar gaan.

 

 

***************************************************************************

 

GEHEIMEN

 

De Royals 3 - Geheimen BESCHRIJVING VAN HET BOEK

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

PRIJS VAN HET BOOK € 15,99

PRIJS VAN HET EBOOK  € 4,99

 

***********************************************************************************

 

MENING

Mijn eerste indruk van het boek: het boek heeft een aantrekkelijke cover dat er goed uitspringt in de schappen. Ik zou hem dan ook gelijk oppakken. De cover sluit goed aan bij de eerste twee delen. Ook dit derde deel heeft een mooi aantal van 384 bladzijden een echte pluspunt. Ik zou hem zeker kopen in de winkel.

De auteurs hebben de vlotte schrijfstijl in dit boek goed doorgezet, hierdoor leest het boek erg fijn en makkelijk weg. Door de goede beschrijvingen in het boek kan ik mij verplaatsen goed plaatsen in het verhaal en in de hoofdkarakters. Ook dit boek is een emotionele rollercoaster vol wantrouwen, verdriet, haat, spanning en romantiek. De hoofdkarakters groeien goed mee met het verhaal en je merkt ook dat ze zich steeds meer volwassener ontwikkelen. Dit boek was weer een echte pageturner, waardoor ik het boek niet weg kon leggen en voor dat ik het wist was hij uit. Ik hoop dat de schrijvers van deze boeken verder gaan met deze reeks, want ik vind het een geweldige reeks.

Dit boek kan ik ook echt aanraden aan de Young Adult en New adult lezers.

 

STERREN 

 

Ik geef dit boek 4,5 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s