KIES VOOR HAAR FULL MOON 3

**************************************RECENSIE***********************************

 

KIES VOOR HAAR

 

‘Kies voor haar’ is het derde deel in de Full Moon boekenreeks van Stefanie Van Mol. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

STEFANIE VAN MOL

Afbeeldingsresultaat voor stefanie mol

Stefanie Van Mol maakte haar debuut met de verlangen-reeks,¬†die ze uitbracht via Brave New Books.¬†Ze kreeg meer lezers dan ze ooit zelf had verwacht.¬†Ze kreeg de smaak te pakken en¬†wist ze dat ze het daar niet bij wilde laten.¬†Zo kwam de Full Moon serie tot stand.¬†In het dagelijkse leven werkt Stefanie van Mol, woonachtig in Waasmunster, bij het familiebedrijf van haar ouders.¬†’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen.¬†Ze is een gretige lezer en een gepassioneerd schrijver. Ze hoopt ooit van haar droom haar beroep te maken en auteur te worden..

 

************************************************************************************
 
KIES VOOR HAAR
 
20170531_143606
 
BESCHRIJVING VAN HET BOEK
 
Jolien De Graeve haar leven verandert van de ene op de andere dag.
Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen.
Haar broer is met zijn band op tournee en er is geen andere mogelijkheid dan mee te gaan. Iedereen behandelt haar alsof ze elk moment kan breken. Het enige wat zij wil, is opnieuw vrij zijn. Als gitarist van de succesvolle band Full Moon heeft John alles voor elkaar, maar wanneer het kleine zusje van zanger Max bij de band verblijft, zet die kleine, vurige dame zijn hele leven op zijn kop. Hij breekt alle regels om bij haar te zijn.
 
PRIJS E-BOOK ‚ā¨ 4.99
PRIJS BOEK ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 16,95
 
************************************************************************************
 
 MENING
 Mijn eerste indruk: de cover van het boek sluit zich mooi aan bij de eerste twee delen van de Full Moon boekenreeks. Ook dit deel heeft een aantrekkelijke cover. De beschrijving van het boek trekt mijn aandacht, want het gaat nu over een ander karakter, maar wel uit de Full Moon band. Het boek heeft 240 bladzijden. Persoonlijk had het van mij wel wat dikker gemogen, maar deze hoeveelheid past goed bij het verhaal. Zou ik dit boek kopen? Ja zeker. Het verhaal spreekt mij weer erg aan en kan niet wachten om te lezen.
Dit deel was ook weer erg leuk om te lezen. Ik kon het boek gewoon niet wegleggen en heb hem daardoor ook in 3 uurtjes uitgelezen. Wat een heerlijk verhaal is dit weer. Het verhaal gaat nu over Jolien die een zomer mee gaat op tour met de band Full Moon waar haar broer lid van is. Er is één persoon waar ze een klik mee heeft en dit neemt de nodige spanning met zich mee. De schrijfster heeft ook in dit deel weer een vlotte en fijn lezende schrijfstijl. De nieuwe hoofdkarakters zijn goed en leuk uitgewerkt. Ook dit boek zuigt je helemaal in het verhaal en voor je het weet is het uit. Dit verhaal heeft ook een erotische tintje, maar de schrijfster heeft zich meer gefocust op het verhaal in plaats van de erotiek. Dit is voor mijn een pluspunt.
Dit boek is een echte aanrader voor onze New Adult lezers.
Ik kijk uit naar het volgende deel van deze geweldige boekenreeks.
STERREN
Ik geef dit boek 4 sterren.
BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s