KIES VOOR ONS, HET TWEEDE DEEL VAN DE FULL MOON REEKS.

*************************************RECENSIE*************************************

Dit is het tweede deel van de nieuwe boeken reeks ‘Full-Moon’.
Deze reeks is geschreven door Stefanie van Mol.
Stefanie van Mol heeft al meerder boeken geschreven waaronder ‘ De Verlangen’ reeks. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

STEFANIE VAN MOL

Afbeeldingsresultaat voor stefanie mol

Stefanie Van Mol maakte haar debuut met de verlangen-reeks, die ze uitbracht via Brave New Books. Ze kreeg meer lezers dan ze ooit zelf had verwacht. Ze kreeg de smaak te pakken en wist ze dat ze het daar niet bij wilde laten. Zo kwam de Full Moon serie tot stand. In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol, woonachtig in Waasmunster, bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Ze is een gretige lezer en een gepassioneerd schrijver. Ze hoopt ooit van haar droom haar beroep te maken en auteur te worden.

*********************************************************************************

KIES VOOR ONS

Full Moon serie 2 - Kies voor ons

BESCHRIJVING VAN HET BOEK.

Jonathan is Camille nooit vergeten.
Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België gaat hij op zoek naar haar. Hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid?

Camille had nooit verwacht Jonathan terug te zien.
Maar zodra hij terug in beeld is, verandert haar leven van het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Kunnen ze elkaar terugvinden? Of heelt tijd dan toch niet alle wonden?
“Kies voor ons” is het tweede deel in de Full Moon serie.

PRIJS VAN HET BOEK € 16,95

PRIJS VAN HET E-BOOK € 4,99

************************************************************************************

MENING

Mijn eerste indruk: het valt op dat de cover mooi aansluit op het eerste deel van de Full Moon reeks. Ook dit deel spreekt mij aan, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua beschrijving. Dit deel heeft 240 bladzijden, ik vind het persoonlijk aan de lage kant, vooral voor de prijs van de paperback, maar het is zeker de moeite waard. Zou ik dit boek kopen: ja zeker, ik heb zo genoten het eerste deel, dat ik het vervolg echt moet lezen.

Het verhaal zelf sluit zich mooi aan op het eerste boek, alleen speelt het zich nu vijf jaar later af. De vraag is: zouden de hoofdkarakters Camille en Jonathan weer samen komen? Dit moet je toch echt zelf gaan ontdekken. Het verhaal zelf is wel beter uitgewerkt en de karakters groeien goed met het verhaal mee. De schrijfster heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl, waardoor dit boek erg moeilijk weg te leggen. Een nadeel is dat het zo uit is en ik snak naar nog een deel.

De Full Moon reeks is een echte aanrader voor onze New Adult lezers.

Ik kijk erg uit naar het vervolg van deze reeks.

STERREN

Ik geef dit boek 4 sterren

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s