full moon 1, begin van een love story

*************************************RECENSIE********************************

 

KIES VOOR MIJ

 

Dit is het eerste deel van de nieuwe boeken reeks ‘Full-Moon’.
Deze reeks is geschreven door Stefenie van Mol.
Stefenie van Mol heeft al meerder boeken geschreven waaronder ‘ De Verlangen’ reeks. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

STEFENIE VAN MOL

Afbeeldingsresultaat voor stefanie mol

Stefanie Van Mol maakte haar debuut met de verlangen-reeks,¬†die ze uitbracht via Brave New Books.¬†Ze kreeg meer lezers dan ze ooit zelf had verwacht.¬†Ze kreeg de smaak te pakken en¬†wist ze dat ze het daar niet bij wilde laten.¬†Zo kwam de Full Moon serie tot stand.¬†In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol, woonachtig in Waasmunster, bij het familiebedrijf van haar ouders.¬†’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen.¬†Ze is een gretige lezer en een gepassioneerd schrijver. Ze hoopt ooit van haar droom haar beroep te maken en auteur te worden..

 

************************************************************************************

 

KIES VOOR MIJ

 

20170702_140058

Beschrijving van het boek.

Jonathan wordt op jonge leeftijd gedwongen om een harde keuze te maken, muziek of zijn familie. Hij kiest muziek, maar hij moet dan ook Camille, waar hij hopeloos verliefd op is, achterlaten. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek,  maar die laatste kus met Camille kan hij maar niet vergeten.
Jonathan ziet bij zijn optreden met zijn band een knappe zwartharige dame in het publiek staan die zijn interesse trekt. Wie is zij? Jonathan is in de ban van deze jonge dame.

Camille die over haar liefdesverdriet heen is, maar het niet vergeten is, besluit voordat haar studies beginnen op vakantie te gaan met haar beste vriendin Karin. Ze heeft in de afgelopen jaren haar moeder verloren en haar vader zich verdrinkt in zijn werk. Dus verdient ze deze vakantie dubbel en dwars. Camille gaat samen met Karin naar een rockconcert van de band ‘Full-Moon’. Ze ziet daar haar oude vlam, de buurjongen Jonathan op het podium staan. Ze is gelijk verloren en al de gevoelens van vroeger komen terug. Ze mag niet meer voor hem vallen, maar gaat het haar lukken?

 

PRIJS BOEK ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 16,95

PRIJS E-BOOK ¬† ‚ā¨ 4,99

 

************************************************************************************

 

Mening

Mijn eerste indruk: de cover ziet er aantrekkelijk uit en het maakt mij erg nieuwsgierig naar het verhaal zelf. De flaptekst geeft mij alleen maar meer de drang om dit verhaal te lezen. Het boek heeft 260 bladzijden een beetje aan de lage kant in verhouding met de prijs. Zou ik dit boek kopen? Ja zeker, ik heb erg genoten van het verhaal zelf.
Het verhaal is makkelijk leesbaar, dit komt door de fijne en duidelijke schrijfstijl van de schrijfster. De schrijfster heeft er voor gekozen om meer verhaal in het boek te plaatsen in plaats van erotiek. Persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt. Het is echt een boek voor even tussendoor, want als je er aan begint wil je niet meer stoppen. Ik had het boek in 3 uurtjes uit. De verhaallijn zelf is leuk spannend, romantisch en een beetje erotisch. Wel had ik het gevoel dat niet alles goed uitgewerkt was. Ik had graag meer willen weten over de andere personages in het verhaal buitenom de hoofdrolspelers. De hoofdkarakters Jonathan en Camille, die verwikkeld zijn in een echte love story, zijn erg leuk om te lezen. Ik kan mij erg goed in hun verplaatsen, wat het verhaal nog mooier liet overkomen. Dit boek is een heerlijke New Adult.

Dit eerste deel is een echte aanrader voor de New Adult en romantiek lezers.

Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar het vervolg op dit verhaal. Kan niet wachten.

 

Sterren

 

Ik geef dit boek 3,5 sterren.

 

BOOKLOVERSPAHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s