STUURLOOS, EEN MOOIE AFSLUITER.

**************************************RECENSIE************************************

 

STUURLOOS

Ik heb dit boek mogen ontvangen als een recensie-exemplaar van de schrijfster zelf. Het eerste deel vond ik een matig boek en ik ben zeer benieuwd of dit deel beter is. Ik zal eerst de schrijfster even aan jullie voorstellen.

 

CECILIA CAMPOS

Afbeeldingsresultaat voor cecilia campos

Cecilia is 40 jaar oud en woonachtig in de buurt van Nijmegen. Ze woont daar met haar man en twee dochters. Haar beroep is marketeer-  en communicatiespecialist. Hierdoor is Cecilia gewend om commerciële doeleinden te schrijven.

Nu schrijft zei lekker voor haar plezier romantische verhalen waarvan Trucker Girl de eerste is. Zelf is ze ontzettend gek op lezen. Met name romantische boeken zoals die van Sylvia Day, Jodi Ellen Malpas, Maya Banks en Emma Chase. Ondertussen heeft  ze bijna elk boek in het genre gelezen en het viel haar op dat er weinig Nederlandse schrijfsters zijn in dit genre. Dus dacht ze van, waarom probeer ik het niet? Ik ga gewoon het boek schrijven dat ik zelf zou willen lezen. En zo ontstond Trucker Girl deel 1. Die nu dus af is en uitgebracht. Op dit moment heb ik Stuurloos, het tweede deel uitgebracht.

Het schrijven en publiceren van dit boek is ook echt een groot avontuur voor haar, tot nu toe bevalt het haar prima. Wat ze graag wil is de mensen net zo laten genieten van haar boek als dat ze zelf heeft genoten van de boeken die ze heeft gelezen. Om de lezers vanaf de eerste bladzijde prikkelen om door te willen blijven lezen en zich te laten identificeren met haar sprekende en vaak ook grappige hoofdpersonen.

 

************************************************************************************

 

STUURLOOS

 

Trucker Girl 2 - Stuurloos

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

De sekscapade 2.0 gaat door. En hoe!

In dit laatste deel van de Trucker Girl reeks groeit de turbulente liefde tussen de mysterieuze Sebastian en de temperamentvolle Nina tot ongekende hoogte, om vervolgens keihard naar beneden te storten. Komen de verwachtingen die ze van elkaar hebben uit of kunnen ze elkaar accepteren als de onvolmaakte mensen die ze zijn?

 

 

 

PRIJS EBOOK  €6,49

PRIJS VAN HET BOEK  € 22,-

 

********************************************************************************

 

MENING

Dit boek is het laatste deel van de Trucker Girl tweeluik. Zelf ben ik niet zo een groot fan van New Adult boeken omdat de meeste gewoonweg een verhaallijn missen. Cecilia’s eerste boek kreeg daardoor ook maar 3 sterren van mij. Ik ben zeer benieuwd of dit tweede deel veranderd is. Nou geloof mij dat is het. Je kunt gelijk merken dat de schrijfster gegroeid is in haar schrijfwijze. Ze heeft meer verhaal in het boek geschreven dan erotische scenes. Dit is echt een pluspunt. Het verhaal zelf is grappig, romantisch en heeft ook een lekkere dosis spanning. De hoofdkarakters groeien lekker mee met het verhaal, hierdoor zijn ze ook beter inleefbaar en kan ik mijzelf beter in het verhaal plaatsten. De verhaallijn is met een vlotte schijfwijze fijn om te lezen, wel een beetje voorspelbaar, maar dat is zeker niet storend. Er zijn nog wel punten die beter uitgewerkt mogen worden en de schrijfster had ook iets meer het trucker gevoel mogen laten voorkomen in het boek, aangezien de boeken ook Trucker Girl heten. Verder is het echt een boek wat je in een ruk uit wilt lezen.

Het boek zelf heeft een cover dat goed bij het verhaal past en mooi aansluit bij  het eerste boek. Het boek heeft de mooie hoeveelheid van 295 pagina’s.

Dit boek is wel een aanrader aan de New Adult lezers.

Cecilia dank je wel dat ik dit tweede deel heb mogen recenseren en mijn naam in een boek is helemaal super.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 3,5 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s