HART VAN GLAS, EEN HEERLIJKE YA

**************************************RECENSIE**********************************

 

HART VAN GLAS

 

Ik heb dit boek mogen lezen als recensie exemplaar via Dutch Venture Publishing. Dit was weer een fijne ervaring, want het was een lekker en leuk verhaal. Dit eerste deel van de De Gaia trilogie is geschreven door de schrijfster Miranda Peters.

 

*******************************************************************************

 

HART VAN GLAS

De GAIA-trilogie 1 - Hart van glas

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe het kan dat ze zelf geen enkel schrammetje heeft opgelopen.
Bijna tien jaar later lijkt ze een gewoon meisje. Ze doet het goed op school, heeft leuke vriendinnen en is populair bij de jongens. En dat wil ze graag zo houden. Behalve haar beste vriendin mag niemand weten wat Hesters geheim is: dat ze bovenmenselijke kracht bezit.
Dan ontmoet ze Siem en wordt ze voor het eerst in haar leven hopeloos verliefd. Alleen is niets wat het lijkt en beleeft Hester dingen waar ze nooit van heeft kunnen dromen – of misschien toch wel?

 

PRIJS VAN HET BOEK    € 17,95

PRIJS VAN DE E-BOOK  €  3,99

 

*************************************************************************************

 

MENING

Wat een heerlijk boek was dit weer. Het ideale tussendoortje, althans tot je hem uit heb, want dan kan je niet meer wachten op de vervolg delen. De schrijfster heeft een vlot lezend verhaal neergezet. Een verhaal met liefde, ontdekking, mysterie en spanning. Miranda Peters heeft een fijne schrijfwijze, wat je helemaal laat opgaan in het boek. Het verhaal begint gelijk mysterieus, dit blijft het hele verhaal door. Je blijft vragen houden van hoe en wat en wie, maar vooral waarom?. Het verhaal bouwt zich een beetje langzaam op, maar blijft je nieuwsgierigheid vasthouden. Dit geef je de mogelijkheid om je eigen beter te plaatsen in de hoofdkarakters Siem en Hester. De twee love Birds. Beide karakters zijn leuk bedacht en als twee sterke, maar zeker ook breekbare personen, die een enorme liefde voor elkaar hebben,  neergezet. Alle karakters groeien goed mee met het verhaal en er word ook over hun steeds meer duidelijk. Persoonlijk zou ik wat meer actie willen lezen, dit zou het verhaal nog beter maken,

De cover van het boek ziet er echt geweldig uit, lekker stoer en zeker aantrekkelijk voor de Young Adult lezers. Het boek zelf bevat een mooie hoeveelheid van 290 bladzijden.

Ik ben positief verrast door deze schrijfster en kijk erg uit naar de vervolg delen van deze boeken reeks.

Dit boek is een echte aanrader voor onze Young Adult lezers.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s