VERRAAD, HET GEWELDIGE VERVOLG OP VERLEIDING.

************************************RECENSIE************************************

VERRAAD

 

Gelukkig mocht ik ook deel twee van ‘De Royals’ lenen van mijn vriendin. Ook dit deel was weer geweldig. Heb het boek echt verslonden. Dit boek is geschreven door Erin Watt. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

ERIN WATT

Erin watt is het geestenkind van de twee bestsellerauteurs die verbonden zijn door hun liefde voor goede boeken en hun schrijfverslaving, en die hun creatieve fantasie delen.  Hun grootste liefde ( na hun families en huisdieren, natuurlijk)? Leuk en soms idiote ideeën bedenken. Hun grootste angst? Uit elkaar gaan.

 

*********************************************************************************

 

VERRAAD

 

 

De Royals 2 - Verraad

Beschrijving van het boek

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

 

PRIJS VAN HET BOEK      € 15,99

PRIJS VAN HET  EBOOK  € 9,99

 

***********************************************************************************

 

MENING

Ook dit deel was weer een heerlijk boek. Ik heb het met plezier gelezen of eerder verslonden. Het verhaal van Reed en Ella gaat verder.  Als Ella Reed betrapt, stort haar wereld in. Ze is zo gebroken dat ze besluit om weg te gaan bij de Royals. Helaas is dit van korte duur en moet ze haar leven toch bij hun moeten voortzetten. Ella besluit kost wat kost haar studie af te maken en dan weer weg te gaan bij de Royals. Dit word een zware taak, want niet alleen op in het huis is het bijna onmogelijk om iedereen te ontwijken, maar ook op school is ze het pispaaltje geworden. Zal Ella dit volhouden? Zal ze de Royals dan toch vergeven?

Een echte pageturner was dit boek. Ook dit deel is met een vlotte schrijfstijl geschreven en leest daardoor lekker weg. het verhaal is een emotionele rollercoaster vol wantrouwen, verdriet, haat en romantiek. Alle karakters groeien goed mee met het verhaal en de band tussen de Royals en Ella ook. Hierdoor kon ik mijn eigen goed in de karakters plaatsen en dat maakt het verhaal nog fijner om te lezen. Het verhaal is goed uitgewerkt en je merkt dat ook dit boek voor de wat oudere Young Adults is geschreven. Je merkt dit door de vleug van erotiek wat er in het verhaal is. 

Het boek zelf heeft een mooie aantal van 352 bladzijden, maar daar ben je zo doorheen. De cover van het boek past goed bij het eerste deel . 

Dit boek is een echte aanrader voor onze Young Adult lezers.

Ik kan niet wachten tot ik het derde deel mag en kan lezen, maar dat word nog even wachten. Deel 3 verschijnt pas op 13-03-2018.

 

STERREN 

 

Ik geef dit boek 4,5 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s