EEN RIJK IN VERVAL, EEN HEERLIJKE FANTASY.

**************************************RECENSIE*********************************

 

EEN RIJK IN VERVAL.

‘Een Rijk in Verval” is het eerst deel van ‘De Verhalen van Auruco’. Dit boek is geschreven door de schrijver Sebastiaan Koen. Ik zal hem even aan jullie voorstellen.

 

SEBASTIAAN KOEN

Afbeeldingsresultaat voor SEBASTIAAN KOENSebastiaan Koen heeft van jongs af aan een talenknobbel gehad en las graag allerlei boeken. Gruwelijke en fantasierijke verhalen hebben heb altijd geboeid. Dat weerspiegeld hij in zijn eigen verhaal. Ieder personage heeft te lijden.Het begon met een landkaart. Een fantasiewereld, die steeds meer invulling en vorm kreeg. Langzaam maar zeker vormde zich daarbij een verhaal in het hoofd van Assenaar Sebastiaan Koen. Dat verhaal moest maar eens in letters worden neergezet. Dus kroop Sebastiaan (25) enkele jaren geleden, aangemoedigd door zijn vrouw Lisa, achter de laptop. En ontstond ‘De verhalen van Auruco’. Een reeks die bestaat uit vijf delen, waarvan de eerste twee zijn afgerond en de eerste episode, ‘Een rijk in verval’, net in boekvorm is verschenen.

 

************************************************************************************

 

EEN RIJK IN VERVAL

De verhalen van Auruco 1 - Een rijk in verval

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

De jonge broers Dorvin en Edilion worden door een aanval van afschuwelijke wezens, gedwongen hun geboortedorp te ontvluchten. Wraakgevoelens jegens de tovenaar Felkon Demonos die de wezens heeft geschapen, dringen zich aan hen op. In een zoektocht naar antwoorden op hun vragen, komen ze achter een geheim dat hun familie met zich meedraagt. 

De gebroeders Staalhart vechten voor hun levens. In opdracht van de koning moeten ze deelnemen aan een bloeddorstig spel. Ternauwernood weten ze te overleven, waarna hun echte avontuur begint. Met nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de tovenaar aan. Maar niet zonder gevolgen. 
De vijand is overal.
PRIJS VAN HET BOEK    € 19,95
************************************************************************************

MENING

‘Een rijk in verval’ een mooie aanwinst voorbij mijn Zilverbron verzameling. Dit was echt weer een heerlijk fantasie verhaal. Het verhaal gaat over de broertjes Staalhart die een grote verantwoording krijgen nadat hun dorp is verwoest door afschuwelijke en gewelddadige wezens die gecreëerd zijn door een wraakzuchtige tovenaar. Hun reis zit vol spanning en avontuur. helaas hebben ze veel tegenslagen en worden ze gevangen door de koning en zijn ze verplicht aan een spel met dodelijke afloop meet te doen. Gaat het ze lukken het spel te overleven? zullen ze de tovenaar kunnen stoppen? En waarom zijn ze zo bijzonder?

Een heerlijk verhaal wat van begin tot eind lekker avontuurlijk is en zeker ook spannend. De schrijver heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl, waardoor het boek moeilijk is weg te leggen. Ik had hem ook in één dag uit. Het verhaal is goed en duidelijk geschreven en uitgewerkt. De karakters zijn leuk, sterk en groeien goed mee met het verhaal. Hierdoor kan ik min eigen goed in het verhaal plaatsen.

Het boek zelf heeft een mooie indrukwekkende cover wat erg goed bij het verhaal past. Het boek bevat voren en achterin een kaart en extra beschrijvingen. Dit is een mooie toevoeging aan het boek.  Het boek zelf heeft ook een mooie hoeveelheid van 328 bladzijden.

Ik heb echt genoten van het boek en kan niet wachten op het vervolg.

Dit boek is een aanrader voor onze Fantasy lezers maar ook voor de Young Adults die van een avontuurlijk verhaal houden.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4  sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s