‘Niets is wat het Lijkt’ , weer een heerlijk boek.

***************************************RECENSIE************************************

 

‘Niets is wat het Lijkt’

 

Ik mocht dit  heerlijke  new adult boek, geschreven door Miranda Hillers, lezen en recenseren. Was  weer een echte eer om te doe. Ik zal de schrijfster aan jullie voorstellen.

 

MIRANDA HILLERS

 

 

Met veel passie en liefde schrijft Miranda Hillers romantische verhalen met een twist. Ze draaien om de liefde gecombineerd met drama.

Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen van het stappen met haar vriendinnen inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar een paar jaar geleden gedreven tot het schrijven van de Blingg en WWW-serie. 

 

20170919_141445

Al haar boeken en ebooks zijn bestsellers in het New Adult genre en in het najaar van 2017 verschijnt DEX in een Engelse versie.

 

**********************************************************************************

 

‘NIETS IS WAT HET LIJKT

 

Blingg-serie 4 - Niets is wat het lijkt

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

De drieëntwintigjarige Zoë heeft een jarenlange relatie met Brian, maar ze leven langs elkaar heen. Wanneer hij vaker bij vrienden verblijft dan thuis is dat het begin van het einde. Toch houdt ze van Brian, ondanks het feit dat zijn passie voor haar is verdwenen. 

Het weinige zelfvertrouwen van Zoë komt voort uit haar jeugd en nog altijd kleineert haar vader haar. Ook is ze onzeker over haar uiterlijk. Vroeger werd ze gepest om haar rode haar, maar wat de een lelijk vindt is voor een ander een ontzettende mooie verschijning. 

Dean rijdt Zoë bijna aan doordat haar vlammende rode haren al zijn aandacht trekken. Na een eetdate en een sportief uitje groeit de aantrekkingskracht tussen hen. Zoë vindt hem leuk. Leuker dan leuk, en ze krijgt gevoelens voor Dean. De angst om gekwetst te worden, zeker na de intense breuk met Brian, houdt Zoë tegen om zich letterlijk bloot te geven aan Dean. 

Niets is wat het lijkt, het vierde deel van de Blingg-serie, is een emotionele achtbaan over het loslaten van geliefden en onzekerheden overwinnen.

 

PRIJS VAN HET BOEK      € 18.95

PRIJS VAN HET E-BOOK  € 4,95

 

********************************************************************************

 

MENING

Ooo wat heb ik weer met plezier dit boek gelezen. Dit 4de deel van de Bligg boekenreeks was echt weer geweldig. Het verhaal gaat over Zoe. Zoe is erg onzeker vooral nu haar relatie met haar vriend niet zo goed loopt. Op een dag word ze aangereden door een brokkenpiloot die haar erg interessant vind.  Haar gevoelens raken hierdoor erg in de war. Door haar verleden is ze erg wantrouwend en onzeker, het feit dat er iemand aandacht aan haar geeft en gewaard laat voelen is ze totaal niet gewent. Waar zal deze rollercoaster aan emoties en gevoelens haar brengen? En is alles wel zo als het is?

Dit boek is een echte aanrader onder onze New Adult, maar ook roman lezers. Het verhaal zit goed in elkaar. In dit deel zijn er wel vaak verwijzingen naar de vorige drie delen van de reeks, maar op zich kan je het als een losstaand verhaal lezen. Ik raad je persoonlijk aan om toch de eerst drie te lezen. Miranda heeft een heerlijke vlotte schrijfwijze, waardoor je helemaal word opgeslokt in het verhaal. De hoofdkarakters zijn netjes uitgewerkt en groeien mooi met het verhaal mee en naar elkaar toe. Natuurlijk heeft dit boek ook weer een mega cliffhanger, waar deze schrijfster om bekend staat met haar andere boeken.

Het boek zelf heeft een cover wat past bij het verhaal en een mooie hoeveelheid van 310 bladzijden.

Ik ben zeer benieuwd naar het andere werk van deze schrijfster en zal deze ook zeker lezen.

 

STERREN

 

Ik geef dit heerlijke boek 4 dikke sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s