HEERLIJK ROMANTISCH VERHAAL, LIEFDE IN TWIN BRIDGES

****************************************RECENSIE***********************************

 

LIEFDE IN TWIN BRIDGES

 

Ik heb dit boek mogen lezen en recenseren voor Dutch Veture Publishing.  Weer een eer om te mogen doen, vooral als het zo een leuk boek is. Het boek is geschreven door twee schrijfsters  Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham die samen een heerlijk romantisch verhaal hebben uitgebracht.

 

**********************************************************************************

 

ABBY & BLAKE

 

De Twin Bridges serie 1 - Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mane, de eerste succesvolle Nederlandse western romance auteur, en Lizzie van den Ham.

 

PRIJS VAN HET BOEK  €12.50

 

*********************************************************************************

 

MENING

 

Wie van een lekker romantisch verhaal houdt voor jong en oud, is dit boek een echte aanrader. Het verhaal gaat over Abby die naar America vlucht ( na een fikse ruzie met haar vriend) en neemt haar hond Elvis mee. Op het vliegveld in Amerika komt, ontmoet ze een hele aardig en knappe man genaamd Blake die haar help warm te houden ( want Amerika is kouder dan ze had verwacht) en een auto te vinden en een slaapplek te vinden. Abby wilt graag de volgende dag zijn jas terug geven maar kan hem nergens meer vinden. Ze baalt hier enorm van want ze voelt zich erg aangetrokken tot Blake en kan hem niet meer uit haar hoofd krijgen . Op haar reis door Amerika leert ze nieuwe mensen kennend en besluit te blijven hangen in het dorpje Twin bridge. Gelukkig leert ze hier leuke mensen kennen. Zal ze Blake ooit nog tegen komen? 

Een heerlijk romantisch verhaal met op zijn tijd een vleugje humor. Het boek leest heerlijk weg vanwege de vlotte schrijfstijl. Ik kon mijn eigen goed in het verhaal plaatsen doordat alles duidelijk was beschreven en ben verliefd geworden op Elvis en Chevy. De karakters in het verhaal zijn goed uitgewerkt en groeien goed mee met het verhaal. Alleen de verhaallijn tussen Duke en Iam is me niet helemaal duidelijk. Ik had het gevoel dat dat gedeelte van het verhaal niet af was. Wat jammer is, want ben er wel erg benieuwd naar hoe en wat tussen hun. verder gewoon een lekker vlot lezend boek die iedere Young adult lezer maar zeker ook de volwassene zal aanraden.

Het boek zelf heeft een mooie cover wat ook echt wel bij het verhaal past. Natuurlijk is de prijs van €12,50 prachtig voor een leuk boek van 250 pagina’s.

Wil je het boek lezen dat kan wel als E-book maar voor de boek liefhebbers nog even wachten tot 02-01-2018

 

STERREN 

 

Ik geef dit boek net 4 sterren .

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s