VERLEIDING, DE ROYALS 1

***************************************RECENSIE********************************

 

VERLEIDING

 

Ik mocht van een vriendin dit boek lenen. Zelf had ik er nog nooit van gehoord , maar het is een echte aanrader zei ze. Dus begonnen aan dit boek en wat was hij gaaf. Echt geen seconde spijt van dat ik hem heb gelezen. ‘De Verleiding’ is het eerste deel van de boeken reeks De Royals. Dit boek is geschreven door Erin Watt. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

ERIN WATT

Erin watt is het geestenkind van de twee bestsellerauteurs die verbonden zijn door hun liefde voor goede boeken en hun schrijfverslaving, en die hun creatieve fantasie delen.  Hun grootste liefde ( na hun families en huisdieren, natuurlijk)? Leuk en soms idiote ideeën bedenken. Hun grootste angst? Uit elkaar gaan.

 

*******************************************************************************

 

DE ROYALS     VERLEIDING

 

Afbeeldingsresultaat voor erin watt wikipedia

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

Verleiding is het eerste deel in de young adult serie De Royals van Erin Watt. 

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

PRIJS VAN HET BOEK   € 15. 95

Het boek komt binnenkort uit als e-book.

 

*********************************************************************************

 

MENING

Ik ben in dit boek begonnen zonder dat ik wist waar het verhaal over zou gaan. Ik was echt positief verrast van dit boek. Het verhaal gaat over een 17 jarige jonge dame Ella die opgegroeid is zonder vader. Na het overlijden van haar moeder, probeert ze op allerlei manieren de eindjes aan elkaar te knopen. Ze gaat zelfs werken in een striptease tent. Maar wanneer ze voor een privé lapdance word gevraagd komt ze er achter dat deze klant geen dans wilt. Hij wilt haar mee naar huis nemen en voor haar zorgen, want deze man Callum was de beste vriend van haar vader en heeft hem beloofd voor haar te zorgen en is volgens het testament haar voogd.  Ze word gedwongen mee te gaan en beland in een prachtig landhuis. In dit huis woont de steenrijke Callum met zijn 5 verwende zoons die het haar echt niet makkelijk maken om daar te leven. Gaat Ella dit volhouden? Zal ze ooit geaccepteerd worden?

Dit boek heeft een heerlijk verhaal dat op een vlotte en fijne manier is geschreven. Hierdoor leest het boek ook erg snel weg. Het heeft een goed opbouwend verhaal met vragen en antwoorden en spanning, maar ook een beetje erotische. De karakters in dit verhaal zijn goed uitgewerkt en groeien goed mee met het verhaal. Het boek heeft een vervolg en ben daar zeer benieuwd naar. Het Tweede deel is pas uitgekomen en kan niet wachten tot ik hem kan lezen.

De cover past ook echt bij het verhaal en heeft een mooie hoeveelheid van 352 pagina’s . De prijs echt een koopje voor dit boek.

Dit boek is een echte aanrader voor de oudere Young Adult lezers ivm erotische scenes.

 

STERREN 

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s