VERMINKTE TOEKOMST, HET 4DE SPANNENDE DEEL VAN DE VT REEKS.

***************************************RECENSIE********************************

 

VERMINKTE TOEKOMST

 

‘Verminkte toekomst’is het vierde deel uit de vt boekenreeks van Melissa Skaye. Ik heb dit boek als recensie exemplaar mogen ontvangen via de leesclub van ThrillZone. Dank jullie wel. Ik zal de schrijfster even aan jullie voorstellen.

 

MELISSA SKAYE

Geboren in 1972 te Amsterdam. Nu woonachtig in Hoorn samen met haar man en 2 kinderen.  Van 1991 tot en met 1996 diverse banen gehad. Van dierenverzorger en barmedewerkster tot verkoopster in een dierenspeciaalzaak. In 1995 getrouwd, 1996 geboorte zoon, 2000 geboorte dochter. Vanaf 2000 tot en met heden boekhoudster voor klusbedrijf van echtgenoot. Vanaf 2006 serieus begonnen met schrijven. Van 2008 tot 2012 een eigen uitgeverij. In maart 2012 de gevraagde 2000 aandelen bij TenPages.com behaald in verband met de thriller Virtuele tango, met publicatie bij Uitgeverij Ellessy tot gevolg (2013). September 2013 publicatie boek 1 van fantasyreeks Jeremy Jago bij Uitgeverij Zilverspoor: Jeremy Jago. Het geheim van de Passage. Boek 2 De kracht van Assingna en 3  De strijd om Gemini volgden in 2014 en 2015. Boek 4 De erfenis van Lotus in 2016 en is het afsluitende deel van deze reeks. In maart 2014 publicatie van het tweede deel in de VT-thrillerreeks: Verboden tranen. Oktober 2016 publicatie van deel 3 Verleden tijd. Augustus 2016 een contract getekend bij uitgeverij LetterRijn voor de thriller In onschuld (maart 2017) November 2017 publicatie van Verminkte toekomst, het vierde deel uit de VT-reeks (LetterRijn)

 

******************************************************************************

 

VERMINKTE TOEKOMST

VT-reeks 4 - Verminkte toekomst

BESCHRIJVING VAN HET BOEK.

De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.
Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd?
Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.

PRIJS VAN HET BOEK¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 17,50

PRIJS VAN HET E-BOOK¬† ¬†‚ā¨ 5,99

 

*****************************************************************************

 

MENING

 

Ik ben met een openmind aan dit boek begonnen. Had al veel gehoord over deze schrijfster dus was erg benieuwd naar dit boek. Ik hoopte dat het boek lekker spannend en een fijne schrijfstijl zou hebben en mijn eigen goed in het verhaal en karakters kan plaatsen. Gelukkig was dat ook zo. Het verhaal gaat over een politie agente Sanne, waarvan haar moeder Emma al sinds haar 10de jaar word vermist.  Ze gaat er ook van uit dat haar moeder overleden is, tot op een dag ze een sieraad ontvangt die van haar moeder is geweest. Hoe kan dit en wie heeft dit haar toegestuurd?  Zal ze dan toch nog leven? Haar nieuwsgierigheid neemt de overhand en gaat op zoek naar haar moeder. Zal ze haar moeder vinden?

Melissa heeft met een vlotte schrijfstijl een goed uitgewerkt verhaal geschreven. Dit boek is wel het vierde deel van de VT-reeks maar is ook goed los te lezen. De karakters in het verhaal zijn sterk vooral Emma vindt ik een erg goed karakter, maar Sanne had van mij sterker gemogen. Dit belemmerd de spanning in het boek helemaal niet. Het plot was al wel snel duidelijk maar ook dit was totaal niet storen. Het verhaal blijf van begin tot het einde een spannend met op zijn tijd een goede twist. 

Het boek zelf heeft een indrukwekkende cover wat erg goed bij het verhaal past, ook de hoeveelheid van 300 bladzijden is een mooi aantal voor dit verhaal. De prijs voor het boek is netjes.

Dit boek met voldoende spanning is een echte aanrader voor onze thriller lezers.

Ik ben zeer benieuwd naar de rest van de reeks.

 

 

STERREN 

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s