‘VERGIS JE NIET’, EEN HEERLIJK VERVOLG IN DE BLINGG BOEKENREEKS.

**************************************RECENSIE************************************

 

VERGIS JE NIET

 

‘Vergis je niet’ is het derde deel van de fantastische boeken reeks Blingg. Ik heb dit boek als recensie exemplaar mogen ontvangen van Miranda Hillers de schrijfster van deze boeken. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

MIRANDA HILLERS

 

 

Met veel passie en liefde schrijft Miranda Hillers romantische verhalen met een twist. Ze draaien om de liefde gecombineerd met drama.

Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen van het stappen met haar vriendinnen inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar een paar jaar geleden gedreven tot het schrijven van de Blingg en WWW-serie. 

20170919_141445

Al haar boeken en ebooks zijn bestsellers in het New Adult genre en in het najaar van 2017 verschijnt DEX in een Engelse versie.

 

***********************************************************************************

 

                                                              VERGIS JE NIET

received_722063174670409

                                                 BESCHRIJVING VAN HET BOEK

Sophie is gelukkig met haar grote liefde Frederick nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord. Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar op de proef gesteld door de intimidaties van zijn bazin. Zodra haar beste vriend Rens naast haar komt te wonen en zijn ware gevoelens voor Sophie niet langer kan onderdrukken, worden kleine irritaties een tikkende tijdbom. Tijdens de trouwceremonie verstoord Eduard hun geluk en ook Rens gooit alles in de strijd om Sophie voor zich te winnen. 

‘Vergis je niet‚Äô is een eigentijds liefdesverhaal dat gaat over innige vriendschap, intens houden van en keuzes maken.

 

PRIJS VAN HET BOEK¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 18,95

PRIJS VAN HET EBOOK¬† ¬†‚ā¨ 4,95

 

***********************************************************************************

 

MENING

 

Wat was dit deel weer geweldig. Lekker spannende rollercoaster kwa emoties en die arme Sophie. Dit deel gaat over de moeilijke keuze waar Sophie voor staat. Haar grote geheim is bekend. Sophie’s grote liefde Frederick vraagt haar ten huwelijk, alleen haar gevoelens voor het fietsenmakertje zijn niet alleen vriendschappelijk meer en worden steeds sterker. En die irritante broer van Freddy ,Eddie maakt het er niet makkelijker op. Ik kan verder niet te veel vertellen hoe en wat, want dan komen er spoilers en daar hou ik niet van.¬† Maar welke keuze zou Sophia maken? Zal ze ja zeggen op het huwelijksaanzoek? En hoe gaan de zaken met Blingg?

Dit deel is ook weer heerlijk en vlot geschreven. Hierdoor leest het boek snel weg en is het  moeilijk weg te leggen. Het verhaal sluit mooi aan op het vorige deel. De karakters groeien goed mee met het verhaal, waardoor je steeds beter in hun kan plaatsen. Natuurlijk heeft deze schrijfster in dit boek ook weer een lekker twist geplaatst waardoor je echt het volgende deel wilt lezen. Deze boekreeks valt in de New Adult genre. Gelukkig heeft de schrijfster er voor gekozen om meer verhaal dan erotiek te schrijven. Dit is echt een pluspunt.

De vernieuwde cover past goed bij het verhaal en de boekenreeks. Het boek bevat het mooie aantal van 295 pagina’s.

Dit boek of boeken reeks is een echte aanrader voor de New Adult lezers maar ook voor de roman lezers.

Ik kan niet wachten tot ik deel 4 in mijn bezit heb.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s