GOTCHA, WEER EEN GOED BOEK VAN DEZE GEWELDIGE SCHRIJFSTER

******************************RECENSIE******************************

 

GOTCHA

 

Ik doe mee aan de oktober Sterre Carron maand. in deze maand probeer ik al har 9 boeken uit te lezen. Nu heb ik het 7de boek ‘Gotcha’ uitgelezen en ook dit boek was weer een topper. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

                                                          STERRE CARRON

Afbeeldingsresultaat voor STERRE CARRON GOTCHA

Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit. Voor het schrijven van ´Mara´ heeft zij twee autopsies bijgewoond. `Ik combineer de menselijke verzuchtingen en de menselijke tragiek in deze thriller. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich.’Indra’  is het vervolg op ‘Indigo’  ´Trifla´,  ‘Matsya’ , ‘Tirtha’ en ‘Mara’ in de Rani Diaz thriller reeks.

 

****************************************************************

 

                                                                  GOTCHA

 

Gotcha!

 

                                              BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Sophia raakt in paniek als ze s’nachts, terwijl ze aan het werk is, gebeld wordt door haar doodsbange dochtertje. Ze belt de politie en rijdt razendsnel naar huis. Via bluetooth probeert ze contact te houden met het meisje. Plotseling hoor ze iemand ‘GOTCHA’ roepen. Wie riep daar? Wat is er gebeurd met haar dochtertje? En waar is haar man?

 

PRIJS VAN HET BOEK      € 19,95

PRIJS VAN HET E-BOOK  € 9.99

 

********************************************************************

 

MENING

 

Ook dit zevende deel van de ‘Rani Diaz’boekenreeks was weer geweldig. Het verhaal gaat over Sophia die een telefoontje krijgt van haar dochter dat er mensen in huis zijn. Haar dochtertje probeert ze zo lang mogelijk aan de lijn te houden. In eens hoort ze Gotcha en ze heeft geen contact meer met haar dochter. Sophia is te laat. Rani Diaz en haar team worden op de zaak gezet met weinig aanknopingspunten. Deze tragische gebeurtenis breek Sophia en ze besluit te gaan werken voor artsen zonder grenzen met het genezen van ebola patiënten. Daar leert ze iemand kennen  die haar weer gelukkig maakt. Zal dit ook zo blijven? En hoelang duurt het voordat de zaak van thuis situatie word opgelost? Zal ze ooit nog gelukkig zijn? Gelukkig heeft ze haar beste vriendin nog of niet?

Ook dit boek was weer een echte pageturner.  Het verhaal begint gelijk goed spannend en houd die spanning het hele boek door vol.  De schrijfstijl is net als in de andere boeken vlot en leest lekker weg.  Rani en haar team groeien ook in dit boek en dat maakt het inleven in deze karakters fijn. Het verhaal heeft verschillende wendingen wat je weer iedere keer op een andere manier laat denken. Alles wat er gebeurt in het boek is goed uitgewerkt, wat je een fijne leeservaring geeft. Het plot was pas tegen het einde duidelijk en weer geweldig.

De cover van het boek past ook echt bij het verhaal. Het boek zelf heeft de mooie aantal van 391 bladzijden. een mooi aantal voor dit verhaal.

Ik heb dit boek verslonden en kon hem gewoon niet wegleggen. Ben zeer benieuwd naar het volgende boek in deze reeks.

Dit boek en of deze boekenreeks is een echte aanrader voor onze thriller lezers.

 

STERREN  

 

Ik geef dit boek 4.5 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s