INDIGO, GEWOON WEER EEN TOP THRILLER.

*****************************RECENSIE*******************************

 

INDIGO

 

Ik heb het vijfde deel van de Rani Diaz boeken reeks uit. Wat een top schrijfster is Sterre Carron toch. Tot nu toe vijf geweldige boeken van haar gelezen. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

                                                           STERRE CARRON

Afbeeldingsresultaat voor STERRE CARRON INDIGO

 

Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit. Voor het schrijven van ´Mara´ heeft zij twee autopsies bijgewoond. `Ik combineer de menselijke verzuchtingen en de menselijke tragiek in deze thriller. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich. ‘Indigo’ is het vervolg op ´Trifla´,  ‘Matsya’ , ‘Tirtha’ en ‘Mara’ in de Rani Diaz thriller reeks.

 

********************************************************************

                                                                   INDIGO

 

Rani Diaz 0 - Indigo

 

BESCHRIJVING VAN HET VERHAAL

 

De vijfde thriller van een van de beste thrillerschrijfsters van het moment. Op een nacht droomt de jonge Vanja dat haar broer Sebastian in levensgevaar is. Ze wordt badend in het zweet wakker en gaat meteen naar hem op zoek.
Wat voor afschuwelijke taferelen treft ze aan in het ‘glazen huis’ waar Sebastian de nacht heeft doorgebracht met zijn vriendin Elin? En wie is daarvoor verantwoordelijk?
Zo’n bizarre case heeft hoofdinspecteur van de dienst moordzaken Rani Diaz niet eerder meegemaakt. Door de zaak wordt een rollercoaster van misdaden in gang gezet. En telkens weer schijnt Vanja te kunnen voorspellen wat daarin de volgende stap zal zijn…
Bovendien moet Rani al die tijd een bijzonder delicaat geheim bewaren voor Bert Simons, haar meest dierbare collega…
Indigo is een ijzersterke psychologische thriller. Met Trifla en haar andere Rani Diaz thrillers heeft Sterre Carron sinds haar debuut in 2013 duizenden fans weten te bekoren. Haar boeken worden op internetfora telkens met **** en ***** sterren beoordeeld. Zij laat zich gelden als de rijzende ster aan het misdaadfirmament.

 

PRIJS VAN HET BOEK  €19,95

 

********************************************************************

 

MENING

 

Dit vijfde deel was echt weer een topper. Een ongelooflijk spannend boek . Het verhaal gaat over een jong meisje genaamd Vanja. Vanja krijgt een droom over haar broer dat hij wordt vermoord. Vanja en haar broer Sebastian wonen bij hun moeder. Hun thuis situatie is door de moeder van hun niet echt stabiel te noemen en daarom zijn Vanja en Sebastiaan erg close met elkaar.  Op een avond wordt Vanja  wakker en haar broer is niet thuis en ze kan hem ook niet bereiken. Ze gaat naar hem op zoek en treft hem dood aan in het huis van zijn vriendin. Dit word weer een spannende, maar vreemde zaak voor Rani Diaz en haar team. Wat is er gebeurt? Wie heeft dit gedaan? Zijn Vanja’s dromen voorspellend?

Een heerlijke psychologische thriller Met een vlotte en duidelijke schrijfstijl. Het verhaal leest erg vlot. Je kan merken dat de schrijfster goed haar huiswerk doet, waardoor ik mijn eigen goed kan inleven in het verhaal en de karakters. De karakters groeien ook in dit boek mee. Het verhaal heeft genoeg twisten en een mooi uitgewerkt plot.

Het boek zelf heeft een indrukwekkende cover wat goed bij het verhaal past. Het verhaal bestaat uit een mooie hoeveelheid van 372 pagina’s. Weer een pluspunt ook de prijs is netjes voor dit boek.

Ik heb dit boek verslonden zo spannend vond ik hem. Ik ben ook heel erg benieuwd naar het volgende deel van de Rani Diaz boeken. Ik hoop dat de schrijfster deze manier van schrijven kan blijven volhouden.

Dit boek en deze boeken reeks zal ik zeker aanraden aan alle thriller lezers.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek vier sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA 

2 reacties op ‘INDIGO, GEWOON WEER EEN TOP THRILLER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s