Zilveren vleugels deel 2 van de Vleugels trilogie

******************************RECENSIE***************************

 

                                                    ZILVEREN VLEUGELS

 

Dit boek heb ik mogen lezen via Dutch Venture Publishing. Ook dit tweede deel was weer een geweldig verhaal. Ik zal eerst de schrijfster aan jullie voorstellen.

 

                                                     

                                                        VANESSA GERRITS

 

Vanessa Gerrits (11/12/1989) werd geboren en woont nog steeds in de Belgisch-Limburgse appelhoofdstad Sint-Truiden.

In 2010 behaalde ze haar Professionele Bachelor Journalistiek, waarna ze al snel besefte dat schrijven over feiten toch niet helemaal haar ding was. Fictie en fantasie daarentegen, zitten haar in het jonge bloed.
Sindsdien schrijft en publiceert ze fantasyverhalen voor young adults: een vleugje volwassen worden, met een stevige portie jeugdige verbeeldingskracht. Momenteel heeft ze twee YA-boeken op haar naam staan: Tweedehands Vleugels (2013) en Zilveren Vleugels (2014).

Wanneer ze niet aan haar eindeloze stapel manuscripten werkt, runt Vanessa de boekenblog ‘Mijn B.I.E.B.’ en is ze professioneel actief in de marketing- en communicatiesector als copywriter.

 

   

*****************************************************************************

ZILVEREN VLEUGELS

Zilveren Vleugels

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’ hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven. Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen.

Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg. Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust. 

De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen – zullen ze verenigd worden of elkaar vernietigen?

                                           PRIJS VAN HET BOEK        € 17,95

                                           PRIJS VAN HET E-BOOK    € 3,99

 

********************************************************************

 

MENING

 

Dit tweede deel heb ik met plezier gelezen. Het verhaal gaat verder over de onmogelijk liefde tussen Lucy en Max.  Een kraai en een engel samen dat kan gewoon niet en Lucy’s verplichte huwelijk met J.J, maak het er ook niet makkelijker op. Max voelt zich nog steeds erg schuldig dat hij Lucy’s vleugels heeft afgenomen en zal alles doen om haar die terug te geven. Alleen raakt hij in de problemen met tribalkraaien die niet veel goeds in de zin hebben. Zal de liefde tussen Max en Lucy dit allemaal overleven? Hoe moet het met haar verplichte huwelijk?

Een verhaal vol romantiek en spanning. Door de vlotte en duidelijke schrijfstijl leest het boek heerlijk weg. Voor je het weet heb je hem uit. De hoofdkarakters Max en Lucy groeien goed mee met het verhaal. Ik kan mijn eigen steeds beter in hun inleven. Ik ben wel meer nieuwsgierig geworden naar die triabalkraaien , had er graag iets meer over willen lezen. Wie weet in het volgende en laatste deel.

Het boek zelf heeft een mooie cover wat goed bij het verhaal past en mooi aansluit op het eerste boek. Het verhaal bevat  320 bladzijden, wat een mooi aantal is voor dit boek.

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en kijk erg uit naar het laatste deel van de Vleugels trilogie.

Dit boek is een echte aanrader voor onze Young Adult lezers.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s