BLINGG 2, ‘BREEK MIJN HART NIET’ ZELFS BETER DAN DE EERSTE.

************************************RECENSIE***************************************

 

BREEK MIJN HART NIET

 

‘Breek mijn hart niet’ is het tweede deel van de fantastische boeken reeks Blingg. Ik heb dit boek als recensie exemplaar mogen ontvangen van Miranda Hillers de schrijfster van deze boeken. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

MIRANDA HILLERS

 

 

Met veel passie en liefde schrijft Miranda Hillers romantische verhalen met een twist. Ze draaien om de liefde gecombineerd met drama.

Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen van het stappen met haar vriendinnen inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar een paar jaar geleden gedreven tot het schrijven van de Blingg en WWW-serie. 

20170919_141445

Al haar boeken en ebooks zijn bestsellers in het New Adult genre en in het najaar van 2017 verschijnt DEX in een Engelse versie.

*************************************************************************************

 

BREEK MIJN HART NIET

 

received_722063331337060

Beschrijving van het boek

In dit tweede deel van de Blingg-serie krijgt de relatie van Sophie en Frederick het zwaar te verduren. Fredericks broer Eduard kan niet uit haar buurt blijven, wat de nodige spanningen oplevert. Maar is Frederick wel de liefde van haar leven? Of is Sophie daar nog niet klaar voor en brengt Matthijs haar hoofd op hol? Daarnaast denkt ze veel terug aan de tijd die ze samen met haar beste vriend Rens doorbracht. De gevoelens voor hem had ze lange tijd diep weggestopt. En het grote geheim tussen hen? Zal Sophie dat eindelijk aan Frederick gaan onthullen? 

Opzienbarende ontwikkelingen, opwindende vrijpartijen en mannelijke perikelen lopen als een rode draad door dit liefdesverhaal.

 

PRIJS E-BOOK¬† ¬†‚ā¨ 4.95

PRIJS BOEK¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 18,95

************************************************************************************

MENING 

Wat een heerlijk vervolg is dit boek op ‘Het Geeft Niet’. Het verhaal sluit netjes aan op het eerste deel, waardoor ik gelijk goed terug in het verhaal kwam. Ik kan niet te veel vertellen over wat het boek gaat, dat zou teveel spoilers geven en dat is niet fijn. Ik kan jullie wel vertellen dat dit deel ook weer de goede dosis romantiek en een rollercoaster aan emotie voor Sophie, Freddie en Rens bevat. Er zit ook een beetje¬† spanning bij wat het boek gewoon heerlijk maakt. De schrijfstijl is ook lekker vlot en duidelijk en de karakters groeien goed mee in het verhaal. Ze worden sterker, gemener en veranderen. Omdat het boek zo vlot lees had ik hem snel uit. Ook dit deel heeft weer een mega Cliffhanger en kan niet wachten tot ik het derde deel ‘Vergis je niet’mag lezen.

Het boek zelf heeft een mooie cover wat goed aansluit bij het eerste (vernieuwde) deel en het verhaal goed weergeeft. Het boek bevat een aantal van 295 bladzijden, wat een mooi aantal is voor dit verhaal en goed past bij de prijs.

Dit boek is een echte aanrader voor onze New Adult lezers, maar ook de roman lezers zal ik deze boeken zeker aanraden.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s