DE WEG KWIJT, TRUCKER GIRL DEEL 1

**************************************RECENSIE************************************

 

DE WEG KWIJT

 

Ik ben benaderd door de schrijfster Cecilia Campos met de vraag, als ik haar nieuwste boek ‘De Weg Kwijt’ wilde lezen en recenseren. Natuurlijk heb ik daar geen nee tegen gezegd. Het boek ‘De Weg Kwijt’ is het eerste deel van de Trucker Girl boeken. Ik zal eerst de schrijfster aan jullie voorstellen.

 

CECILIA CAMPOS

foto van Cecilia Campos.

Cecilia is 40 jaar oud en woonachtig in de buurt van Nijmegen. Ze woont daar met haar man en twee dochters. Haar beroep is marketeer  en communicatiespecialist. Hierdoor is Cecilia gewend voor commerciële doeleinden te schrijven.

Nu schrijft ze lekker voor de lol romantische verhalen waarvan Trucker Girl de eerste is. Zelf is ze ontzettend gek op lezen. Met name romantische boeken zoals die van Sylvia Day, Jodi Ellen Malpas, Maya banks en Emma Chase. Ondertussen heeft  ze bijna elk boek in het genre gelezen en het viel haar op dat er weinig Nederlandse schrijfsters zijn in dit genre. Dus dacht ze van, waarom probeer ik het niet? Ik ga gewoon het boek schrijven die ik zelf zou willen lezen. En zo ontstond Trucker Girl deel 1. Nu dus bezig met Trucker Girl 2.

Het schrijven en publiceren van dit boek is ook echt een groot avontuur voor haar tot nu toe bevalt het haar prima. Wat ze graag wilt is de mensen net zo laten genieten van haar boek als dat ze heeft heb genoten van de boeken die ze heeft gelezen. De lezers vanaf de eerste bladzijde prikkelen om door te willen blijven lezen en zich laten identificeren met haar sprekende en vaak ook grappige hoofdpersonen.

 

************************************************************************************

 

TRUCKER GIRL DEEL 1 –   ‘DE WEG KWIJT’

 

Trucker Girl - Trucker GirlBESCHRIJVING VAN HET BOEK

Nina denkt dat ze het goed voor elkaar heeft. Haar leven is simpel. Een leuke baan, sexy avonturen, een lieve oma en een paar hechte vriendschappen. Perfect toch? Daar is ze zelf in elk geval van overtuigd.

Als ze de mysterieuze Sebastian Strong ontmoet is ze er zeker van dat ze hem zal kunnen verleiden tot een van haar seksuele avonturen. Maar al snel komt ze tot de ontdekking dat zaken niet zijn zoals zij dacht.

Zal ze haar weg kunnen vinden en tot zichzelf kunnen komen? Want de weg vinden is moeilijk wanneer de bestemming onbekend is. Zelfs voor een vrachtwagenchauffeuse.

Moet ze daarbij zaken op hun beloop laten? Of moet ze ervoor zorgen dat ze die onder controle krijgt?

Nina

Een leven vol avonturen. Dat is mijn doel. Een leuke baan, sexy escapades en hechte vriendschappen zouden genoeg moeten zijn. Maar het is niet genoeg. Want hij wil meer dan een sexy avontuur. Terwijl een sexy avontuur alles is wat ik hem kan geven.

Maar ik kan geen genoeg van hem krijgen. Van de hitte van zijn blik wanneer hij langzaam naar me toe loopt. Van zijn sterke lichaam tegen de mijne. Van zijn grote handen die mijn huid laten tintelen. Hij is alles waar ik aan denk.

Sebastian

Geen enkele uitdaging is te groot. Want er is niets dat ik niet voor elkaar kan krijgen. Niet op zakelijk gebied. Niet op privé gebied. Nina blijkt een grotere uitdaging te zijn dan ik ooit had kunnen denken.

Maar ik kan geen genoeg van haar krijgen. Van haar passie, haar temperament. Elke emotie staat haar mooi. En ze is zo sexy als ze boos is, dat zelfs ruziemaken met haar me opwindt. Haar voor me winnen is alles waar ik aan denk.

Dit is ons verhaal.

Belangrijk:
Dit betreft een romantisch, erotisch verhaal en bevat dus ook een aantal hete seksscènes die niet geschikt zijn voor lezers onder de 18 jaar.
Dit is het eerste deel van een serie, maar betreft een losstaand verhaal, exclusief cliffhanger.

 

PRIJS E-BOOK € 3,99

BINNENKORT VERSCHIJNT HIJ OOK IN BOEKVORM.

 

************************************************************************************

 

MENING

 

Ik ben op vakantie, in het zonnige Frankrijk, en begonnen in dit romantische en erotische boek. Ik ben zelf geen groot fan van New Adult boeken. De reden hiervoor is dat deze genre boeken soms te veel erotiek hebben en te weinig verhaal. Dit boek sprak mij wel aan en wou hem graag lezen. Hier heb ik ook echt geen spijt van.

Het verhaal gaat over een dame genaamd Nina, een leuke losbandige meid en als ze iets wilt krijgt ze het ook. Nina is werkzaam op de vrachtwagen en heeft een speciale band met haar oma. Op een bedrijfsfeest ontmoet ze de mysterieuze Sebastiaan. Nina wilt hem en zal hem krijgen maar er is iets aan hem waar ze geen hoogte van kan krijgen. Zal Nina hem krijgen en ontdekken wat hij te verbergen heeft?

Het boek begint met een waarschuwing dat het boek erotische seksscènes bevat en niet geschikt is voor lezers onder de 18 jaar. Persoonlijk vind ik het erg netjes dat ze dit heeft geschreven alleen vallen de scenes in het boek wel mee.

Het verhaal begint gelijk met veel erotiek scenes, persoonlijk vond ik het te veel en miste het verhaal, maar naar een paar bladzijden verder kwam het verhaal op gang en werd het een leuk vlot lezend boek waar de erotiek net de hoofdrol speelden. In het begin heeft het verhaal veel weg van vijftig tinten, maar later gaf de schrijfster er een eigen draai aan.  Het boek heeft een fijne en duidelijke schrijfstijl. De karakters in het boek zijn ook leuk en goed beschreven waardoor ik mijn eigen er goed in kon plaatsen. Ik miste wel het Trucker gevoel. (waar ze moest laden en lossen en wat er onder weg gebeurt of te zien is in verkeer).

Een minpunt in het boek was voor mijn de zombie principe. Het kwam iets te vaak naar voren waardoor ik mijn eigen er soms aan stoorden. 

Het boek zelf heeft een cover wat goed past bij het verhaal. Hij heeft 252 bladzijden een beetje aan de lage kant, maar door de mooie prijs is dat een mooi aantal. (E-BOOK)

Ik heb het boek met plezier gelezen en je merkt ook dat de schrijfster groeit in het verhaal. Ik ben daardoor ook erg nieuwsgierig naar het volgende deel.

Ik zal dit boek echt aanraden aan de New Adult lezers.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 3 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s