Het Geeft Niet, een heerlijk verhaal.

************************************RESENCIE**************************************

 

HET GEEFT NIET

 

‘Het Geeft Niet’is het eerst deel van de Blingg -serie geschreven door Miranda Hillers. Ik heb dit boek pasgeleden gewonnen en was daar heel erg blij mee. Ik ben al langere tijd nieuwschierig naar het werk van deze schrijfster. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

MIRANDA HILLERS

 

Met veel passie en liefde schrijft Miranda Hillers romantische verhalen met een twist. Ze draaien om de liefde gecombineerd met drama.

Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen van het stappen met haar vriendinnen inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar een paar jaar geleden gedreven tot het schrijven van de Blingg en WWW-serie.

Al haar boeken en ebooks zijn bestsellers in het New Adult genre en in het najaar van 2017 verschijnt DEX in een Engelse versie. 

 

************************************************************************************

 

‘HET GEEFT NIET’         

 

Blingg- serie deel 1

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak: Blingg en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet.

Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.

Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op. 

Dit eerste deel van de Blingg-serie zit vol dramatische mannenproblemen die met stomende scenes worden afgewisseld.

PRIJS BOEK  €18,95  PRIJS E-BOOK € 4,95

 

************************************************************************************

 

MENING 

Wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen. Het verhaal gaat over Sophie die samen met haar zus een kledingwinkel heeft en van het leven geniet. Op een avond ontmoeten ze een groep jongens waar wel één heel lekker ding tussen zit. Sophie wilt hem, alleen is hij minder makkelijk te vangen dan de andere mannen die ze heeft gehad. Na veel moeite heeft ze hem en ze komt er achter dat hij de liefde van haar leven is. Er is alleen één probleem hij is enorm jaloers en kan Sophie haar beste vriend niet tolereren. Gaat dit veel problemen geven voor Sophie? Waarom is hij zo jaloers? en hoe zit het met de vriendschap van haar beste vriend? 

Dit was een heerlijk,leuk, emotioneel en zelfs spannend boek. Het is een New Adult boek die staan bekent om de erotische scenes, maar in dit verhaal waren die er wel, alleen niet te veel en niet overheersend.  Persoonlijk vind ik dit een pluspunt. Verder is het verhaal netjes uitgewerkt en heeft een vlotte schrijfstijl. Het leest erg fijn weg en is moeilijk weg te leggen. De hoofdkarakters zijn duidelijk en goed beschreven, waardoor ik mijn eigen er goed in kon plaatsen.

Het boek zelf heeft een mooie vernieuwde kaft wat goed bij het verhaal pas. Hij heeft de hoeveelheid van 295 bladzijden een mooi aantal voor dit boek.

Ik zal dit boek zeker aan raden bij de Young Adult lezers maar ook aan de roman lezers.

Zelf heb ik dit boek met plezier gelezen en ik kijk erg uit naar het vervolg op dit verhaal.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s