Naar Huis

*************************************RECENSIE***********************************

 

NAAR HUIS

 

‘Naar Huis’ is een spannende thriller geschreven door de bekende schrijver Harlan Coben. Ik zal hem even aan jullie voorstellen.

 

                                                          HARLAN COBEN

 

 

Afbeeldingsresultaat voor HARLAN COBEN

 

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hij schrijft stand-alones en thrillers over zijn vaste personage Myron Bolitar en diens familie. Coben woont in New Jersey met zijn vrouw en vier kinderen.

 

************************************************************************************

 

                                                               NAAR HUIS

 

Naar huis

 

                                                    BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

De jongen die al tien jaar wordt vermist staat opeens recht voor hem…

Een decennium geleden werden twee zonen van twee welgestelde families ontvoerd. Er werd losgeld ge√ęist, maar sindsdien is er niets meer van de jongens vernomen. Geen enkel spoor is er van hen terug te vinden.

Tien jaar lang hadden hun families niets dan pijnlijke herinneringen en hoopten ze radeloos op de dag die nu eindelijk aanbreekt: Myron Bolitar en zijn zakenpartner Win denken dat ze een van de gekidnapte jongens hebben gevonden. Waar is hij al die tijd geweest en wat kan hij zich nog herinneren van die cruciale dag? En misschien nog wel belangrijker: wat kan hij Myron en Win vertellen over het lot van zijn nog altijd vermiste vriend?

Opnieuw weet Harlan Coben als geen ander een explosieve en ontroerende thriller neer te zetten over vriendschap, familie en de ware betekenis van thuis.

 

PRIJS VAN HET BOEK ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 15,-

PRIJS VAN HET E-BOOK ¬† ‚ā¨ 12,99

 

************************************************************************************

 

MENING 

 

Ik zie zo vaak boeken voorbijkomen van deze schrijver dat ik nu echt eens een boek van hem wou lezen. Dit heb ik gedaan en heb er geen spijt van. Wat een heerlijke schrijver is Harlan Coben. 

Het boek ‘Naar Huis’ heb ik als een lekker, goed uitgewerkt en spannend verhaal ervaren. Het verhaal gaat over een vermissing van twee jongens. Na 10 jaar krijgen ze een tip waar misschien √©√©n van de jongens kan zijn. Er word in het geheim onderzoek gedaan als dit waar is. Alleen klopt er iets niet en de ouders van de vermiste jongens reageren ook al niet zo als ze zouden moeten doen. Hoe en Wat, dit zit moet je toch echt zelf lezen.

Het verhaal leest fijn weg en heeft een goede en duidelijke schrijfstijl. De hoofdkarakters passen ook goed bij het verhaal en ik kon mijn eigen goed in hun plaatsen.  Het heeft  een mooie opbouw en een mooie plot twist. 

Veel boeken van Harlan Coben hebben vaak dezelfde hoofdpersonage zoals in dit boek  Myron Bolitar. Dit boek is goed te lezen als een losstaan verhaal. Ik kwam er zelf ook pas later achter dat er meerder bij hoorden.

Het boek zelf heeft een kaft wat goed bij het verhaal past en hij heeft de mooie hoeveelheid van 384 bladzijden. Dit voor een mooie prijs van ‚ā¨15 ,- voor de paperback.

Ik raad dit boek en deze schrijver aan de thriller lezers. Zelf ben ik zeer benieuwd naar meer werk van Harlan Coben en zal ook echt weer een boek van hem lezen.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s