SCHADUW VAN TIJD

**********************************RECENSIE***********************************

 

SCHADUW VAN TIJD

 

Ik heb via Dutch Venture Publishing de kans gekregen om het recensie boek ‘Schaduw van tijd”te mogen lezen. Dit romantische maar zeker ook mystrieus en spannend boek is geschreven door de schrijfster Jen Minkman. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

JEN MINKMAN

 

 

Jen Minkman (1978) schrijft paranormale romantiek, dystopische fictie en poëzie. Ze komt uit Nederland en publiceert haar werk in het Engels zelf. Haar werken zijn beschikbaar in paperback en digitaal formaat.
 
Jen is geboren in Nederland en woonde in Oostenrijk, België en het Verenigd Koninkrijk tijdens haar studie.Ze leerde hoe te lezen op de leeftijd van drie en heeft sindsdien nooit meer gestopt met lezen. Haar favoriete boeken om te lezen zijn (YA) paranormale / fantasie, sci-fi, dystopische en romantiek, en dit komt tot uitdrukking in de verhalen die ze schrijft. In haar thuisland is zij een uitgeverijde auteur van paranormale romance en chicklit. Tegenover de grens is zij een zelf gepubliceerde schrijver van poëzie, paranormale romance en dystopische fictie. Haar boeken zijn al in het Engels, Nederlands, Chinees, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans en Nederlands!
 
Ze woont momenteel in Den Haag waar ze werkt en woont met haar man en twee luidruchtige zebrafinnen. Zij is vertegenwoordigd door literatuuragentschap Wampe de Veer van het Blackbird Literary Agency in Nederland.
 
 
************************************************************************************
 
 
SCHADUW VAN TIJD
 
 
 
 
Schaduw van de tijd
 
BESCHRIJVING VAN HET BOEK
 
Hannah is helemaal klaar voor een heerlijk rustige zomer na haar eerste werkjaar op een middelbare school. Samen met haar broer Ben gaat ze naar het vakantiehuisje van hun moeder in Arizona. Daar loopt ze Josh, de oude jeugdvriend van Ben, na jaren weer tegen het lijf. De kleine jongen uit het Navajo-reservaat is plotseling niet zo klein meer, en Hannah voelt meer voor de volwassen Josh dan alleen maar vriendschap. Maar al snel is het gedaan met de rust. Nacht na nacht wordt Hannah geplaagd door vreemde nachtmerries over het verleden van de Navajo’s en griezelige schimmen die haar achtervolgen. De schaduwen komen steeds dichterbij… en waarom komt Josh ook steeds in haar dromen voor? verhaal te schrijven.”
 
 
PRIJS BOEK  € 17.95
 
 
 
 
************************************************************************************
 
 
MENING
 
 
Ik heb de kans gekregen om dit boek te recenseren. Dit heb ik met veel plezier gedaan. De schrijfster kende ik al een beetje, omdat ze mee schrijft met andere boeken en verhalen bundels. Alleen een boek van haar alleen had ik nog niet gelezen en heb ik ook echt geen spijt van.
Dit boek heeft weer een heerlijk verhaal over een onmogelijke liefde, vriendschap en een  zware vloek met de daar bijhorende spanning. De schrijfster laat je kennis maken met de Navajo en hun geloof en rituelen. Dit is erg mooi om te lezen en ik kon de locatie ook goed voor mij halen wanneer ik het boek las. 
De hoofdkarakters in het verhaal zijn duidelijk en goed beschreven waardoor ik mijn eigen goed in hun kon plaatsen. De verhaallijn is vlot en leest makkelijk weg. Ik had zelf moeite om het boek weg te leggen wou hem graag in één keer uitlezen. In het verhaal laat de schrijfster je kennis maken met de Navajo taal, soms stoorde ik mij daar aan, omdat sommige woorden erg vaak werden gebruikt.
Het boek zelf heeft een mooie cover wat goed past bij het verhaal.  Het heeft de mooie aantal van 350 bladzijden een pluspunt en de prijs is netjes.
Ik zal dit boek zeker aanraden aan de Young Adult lezers.
Het is een bijzonder mooie en romantisch boek.
Zelf ben ik zeer benieuwd naar meer werk van deze schrijfster.
STERREN
 
Ik geef dit boek 4 sterren.
 
 
BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s