TOT IN DE DOOD

************************************RECENSIE*************************************

 

TOT IN DE DOOD

 

Ik heb ‘Tot in de Dood’ als recensie exemplaar mogen ontvangen via de DVP Street team van Dutch Venture Publishing. Dit was weer erg leuk om te doen. Het boek ‘Tot in de Dood’ is geschreven door de Zeeuwse schrijfster Debora Elisabeth. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

DEBORA ELISABETH

 

FB_IMG_1500108190948

Debora Elisabeth (van Maanen), geboren in 1982 is eigenwijs, creatief en hopeloos romantisch. Met haar verhalen bewijst zij dat mysterie, romantiek en Zeeuwse nuchterheid perfect samengaan. In 2016 debuteerde zij met “Vergeef haar” en bracht zij haar novelle “Gekortwiekt” uit. In juni 2017 is haar YA paranormalromance “Tot in de dood” uitgekomen bij Dutch Venture Publishing en slechts een maand later kwam haar eerste Chicklit “Leven als prinses in Texas” uit, welke binnen Ă©Ă©n dag de bestsellerslijst van Kobo en Kindle bestormde. Meer werk van Debora is dit jaar te vinden in de verhalenbundels van DVP, waarin korte verhalen van haar zijn opgenomen: “Door de sterren verbonden” in de zomerbundel “Magisch” en “Mijn allerliefste” in de winterbundel “Wonderland”. Debora werkt momenteel hard aan haar volgende boeken “Maan” en een tweede Chicklit met westerntintje  (nog naamloos) welke voor volgend jaar in de planning staan.

 

**********************************************************************************

 

TOT IN DE DOOD

FB_IMG_1500206975879

 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje.

De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.

 

PRIJS BOEK  € 17,95

 

************************************************************************************

 

MENING

Ik ben begonnen aan dit boek en heb hem in Ă©Ă©n ruk uitgelezen. Het verhaal gaat over twee beste vrienden Roza en Daan die er achter komen dat ze eigenlijk al jaren gek zijn op elkaar. Een goede vriendin van Rosa weet dit niet en wilt Daan heel erg graag voor haar zelf hebben. Wanneer ze ontdekt dat Daan en Roze een stelletje zijn zal ze alles op alles zetten om hem te krijgen. Zelfs vanuit de dood.

Een romantisch en spannend verhaal over vriendschap, liefde, verraad, verdriet en kracht. 

Dit heerlijke boek heeft een vlotte schrijfstijl , waardoor het heerlijk weg leest en je het boek niet wilt wegleggen. De karakters in het boek zijn goed en duidelijk beschreven waardoor ik mijn eigen goed in hun kon plaatsten. Dit boek is niet alleen voor Young Adult ook volwassenen zullen dit boek met plezier lezen. Een mooi verhaal wat je meeneemt op een bijzondere spannende en emotionele reis.

Het boek zelf heeft een mooie kaft wat goed past bij het verhaal. Hij bevat 260 bladzijden, persoonlijk zie ik boeken graag dikker. Hoofdstukken zijn niet te lang en zijn duidelijk aangegeven over wie je leest.

 

Dit boek is een echte aanrader voor onze Young Adult lezers en ook de volwassenen zullen dit boek waarderen.

 

STERREN

 

Ik geef dit heerlijk boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s