LEVEN ALS EEN PRINSES IN TEXAS

***********************************RECENSIE*************************************

 

LEVEN ALS EEN PRINSES IN TEXAS.

Deze romantische Young Adult is het eerste boek en er volgen er nog twee. Alle drie de boeken zijn geschreven door 2 schrijfsters. Debora Elisabeth en Lizzie van den Ham. Ik zal ze even aan jullie voorstellen.

 

DEBORA ELISABETH ( Linker foto)

Debora Elisabeth (van Maanen), geboren in 1982 is eigenwijs, creatief en hopeloos romantisch. Met haar verhalen bewijst zij dat mysterie, romantiek en Zeeuwse nuchterheid perfect samengaan. In 2016 debuteerde zij met “Vergeef haar” en bracht zij haar novelle “Gekortwiekt” uit. In juni 2017 is haar YA paranormalromance “Tot in de dood” uitgekomen bij Dutch Venture Publishing en slechts een maand later kwam haar eerste Chicklit “Leven als prinses in Texas” uit, welke binnen één dag de bestsellerslijst van Kobo en Kindle bestormde. Meer werk van Debora is dit jaar te vinden in de verhalenbundels van DVP, waarin korte verhalen van haar zijn opgenomen: “Door de sterren verbonden” in de zomerbundel “Magisch” en “Mijn allerliefste” in de winterbundel “Wonderland”. Debora werkt momenteel hard aan haar volgende boeken “Maan” en een tweede Chicklit met westerntintje  (nog naamloos) welke voor volgend jaar in de planning staan.

 

LIZZIE VAN DEN HAM (rechter foto)

Lizzie van de Ham blijft liever anoniem. Haar naam Lizzie is ook een pseudoniem. Ik kan jullie wel vertellen dat ze geboren is in 1977 en woonachtig is in Leiden. Ze is werkzaam ergens in het onderwijs en is dol op het lezen en schrijven van romantische verhalen. Lizzie heeft meerder boeken op haar naam staan.  Verliefd en verloren, Verboden liefde, Verboden kus, Laat me de sterren zien, Romantische kerst, Verboden verlangen, Verboden passie, Verboden geluk, Wanhopig verliefd, Haat me, en Vol passie verlang ik naar jou.

 

**********************************************************************************

 

LEVEN ALS EEN PRINSES IN TEXAS

 

IMG_20170713_075350_461

 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.

Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin…

Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden… maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?

Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

 

PRIJS E-BOOK  € 3,99

************************************************************************************

MENING

Ik heb dit boek mogen lezen als recensie exemplaar van Dutch Venture Publishing. Hartelijk dank hier voor. Ik heb het boek met plezier gelezen. Het verhaal gaat over een jonge dame Samantha die nog al verwaand is en rijke ouders heeft. Nu gaan haar ouders scheiden en besluit haar moeder een B&B te beginnen in Texas. Alleen is alles anders dan Samantha had gehoopt. Een krot van een huis, andere school en weg van haar vrienden. Hoe moet ze die overleven?  Gelukkig is er wel een erg lekkere klusjesman in dienst die het haar leven iets makkelijker maakt. Of juist niet?

Een heerlijk romantisch verhaal met een lekker vlotte schrijfstijl. Het boek leest fijn weg en de hoofdkarakters zijn duidelijk beschreven zodat ik mijn eigen er goed in kon plaatsen. Het heeft  een opbouwend verhaal wat ik persoonlijk fijn vind en wil daardoor ook echt erg graag de vervolg delen lezen.

Het boek heeft een mooie romantische cover wat wel bij het verhaal past. Het thema Cowboy kon ik niet echt terug vinden alleen dat de klusjesman er uitziet als een cowboy. De prijs van het e-book is natuurlijk fantastisch. het boek heeft nog net geen 200 bladzijden maar dat word goedgemaakt met de prijs.

Ik zal dit boek aanraden onder alle Young Adult lezers. 

 

STERREN 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s