HET MAGISCHE VERHALEN BUNDEL

*************************************RECENSIE*************************************

 

Ik heb weer een recensie boek mogen lezen met dank aan Dutch Venture Publishing. Deze keer was het het boek ‘ MAGISCH’. Dit boek is een verhalen bundel van meerder fantasie verhalen geschreven door meerder schrijfsters.

                                                            MAGISCH 

 

Geschreven door:

Eva Moraal, Jen Minkman, Vanessa Gerrits, Marijke F Jansen, Rianne Werring, Debora Elisabeth, Mascha Schoonakker, Daniëlle Dijkstra, Isabel Peters

IMG_1499640126492

 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Wat zou jij doen als de jongen op wie je verliefd werd de Lazarusprijs betaald bleek te hebben voor zijn leven? Of als je je hart echt in duizend stukjes kon laten vallen en er aan kon sterven?

In deze verhalen word je meegenomen naar magische bossen, behekste boerderijen, vorige levens, maanverlichte nachten en het einde der tijden. Kan die geest in de fles jouw leven echt een andere wending geven? Of dat zusje dat ineens blijkt te kunnen toveren..?

Verhalen van de hand van Eva Moraal (Overstroomd), Jen Minkman (Schaduw van de tijd, Het boek van voorheen), Vanessa Gerrits (Tweedehands vleugels) en nog zes auteurs die al eerder verhalen in het young adultgenre publiceerden. Stuk voor stuk zijn deze verhalen ‘Magisch’!

 

PRIJS BOEK      € 17,95

 

*************************************************************************************

 

MENING

Dit boek is een echte aanrader voor de Young Adult lezers onder ons. Het zijn 9 korte verhalen in één boek. Heerlijk voor in de zomer maanden of om mee te nemen op vakantie. Alle verhalen zitten vol fantasie en romantiek. De schrijfstijl is van allemaal goed en duidelijk waardoor het lekker vlot weg leest. Het ene verhaal is beter dan het ander maar een echte favoriet heb ik niet. Omdat het leuke korte verhalen zijn had het boek van mij nog veel dikker gemogen. Kon er geen genoeg van krijgen. Voor ik het wist was het boek uit.

De cover van het boek ziet er net zo mooi en magisch uit al de verhalen zelf. Het boek heeft 300 bladzijden een mooi aantal. De prijs van 17,95 vind ik persoonlijk iets aan de hoge kant vooral omdat jongeren minder te besteden hebben.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s