IK TEL TOT TIEN

****************************************RECENSIE**********************************************

 

IK TEL TOT TIEN

 

“Ik Tel tot Tien is een fantastische thriller van Linda Green. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

LINDA GREEN

20170622_135216

Linda Green (1970) is geboren in Noord-Londen en opgegroeid in Hertfordshire. Ze werkte tien jaar als journalist voor regionale kranten in Londen en de Midlands voordat ze als freelancer ging werken in 1998. Ze werkte onder andere voor The Guardian, The Independent on Sunday, The Times Educational Supplement, Wanderlust en The Big Issue. In 1998 begon ze ook met het schrijven van fictie en publiceerde ze een kort verhaal in Best Magazine.

Linda schreef onder andere I Did a bad thing, 10 Reasons Not To Fall In Love, Things I Wish I’d Known en And Then It Happened. De meer recente titels zijn The Mummyfesto, The Marriage Mender en de bestseller Ik tel tot tien (While My Eyes Were Closed).

*************************************************************************************

IK TEL TOT TIEN

 

IMG_20170617_161258_883

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Een, twee, drie… Lisa Dale doet haar ogen dicht en telt, klaar voor een spelletje verstoppertje in de drukke speeltuin. Als ze haar ogen weer opendoet, is haar vierjarige dochter Ella weg. Verdwenen zonder een spoor achter te laten. De politie, de media en Lisa’s familie – niemand heeft een idee wie de dader kan zijn. Maar wat als de dader geen vreemdeling is? Wat als degene die het gedaan heeft denkt een goede daad te verrichten? En wat als Lisa’s kleine meisje voor altijd is verdwenen? In een paar tellen kun je alles kwijtraken…

 

PRIJS BOEK       € 17,50

PRIJS E-BOOK   €  4,99

 

*************************************************************************************

 

MENING 

Ik heb mijn eigen laten verrassen door dit boek. Hoe, door geen recensies of boekbeschrijvingen te lezen. Het boek heeft mij positief verrast.

Het verhaal gaat over een vrouw Lisa Dale, die met haar dochter( 4 jarige Ella) in de speeltuin is. Ze doen verstoppertje alleen kan ze haar dochter niet vinden. Haar angst blijkt wekelijkheid te worden als ze haar na uren zoeken nog niet heeft gevonden. Ze is ontvoerd. Wie heeft Ella meegenomen? Waar is ze? Leeft ze nog wel? Ben ik nou zo een slechte moeder?

Een heerlijk thriller met een vlotte schrijfstijl. Het boek leest lekker weg en de karakters zijn goed beschreven waardoor ik mijn eigen goed kon plaatsen in de karakters. Persoonlijk had ik wat meer gelezen over wat het gemis en stress doet bij Lisa en haar gezin. Haar andere familie leden zou ik ook wel iets meer over willen lezen. Het verhaal zit goed in elkaar en bestaat uit 3 verhaallijnen die niet duidelijk worden aangegeven en niet verwarrend zijn, maar mooi samen komen aan het einde van het verhaal. Er is genoeg spanning in het boek aanwezig en  heeft een goed plot, maar wel een beetje voorspelbaar.

Het boek zelf heeft een mooie kaft en duidelijke beschrijving. De 336 bladzijden is een mooi aantal voor dit verhaal.

Dit boek aanrader onder de thriller lezers.

Ik ben benieuwd naar meer werk van deze schrijfster.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 3.5 sterren.

 

BOOKLOVERSPAHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s