CIRCUS CESARIA

***************************************RECENSIE*******************************************************************

CIRCUS CESARIA

 

Ik heb met een winactie dit mooie romantische Young Adult boek gewonnen.  Circus Cesaria is geschreven door Sanne Hillemans. Ik zal haar aan jullie voorstellen.

 

Sanne Hillemans

 

FB_IMG_1495314790272

Sanne Hillemans is auteur van¬†New Adult boeken. Ze heeft Bedrijfskunde (MER) en Psychologie gestudeerd in Groningen, woont regelmatig over de grens (Frankrijk, Indonesi√ę) en is in haar vrije tijd het liefst aan het schrijven. Ze is in 2017 begonnen¬†met het uitgeven van haar werk in eigen beheer, omdat ze een control freak is die alle touwtjes zelf in handen wil houden. Ze¬†heeft tijdens haar opleiding psychologie inzicht gekregen in het doen en laten van de mens, terwijl haar opleiding bedrijfskunde haar de vaardigheden heeft gegeven om haar eigen bedrijf, Sunny Hill Books, te starten.¬†

Haar debuutroman Voor altijd twintig is sinds begin 2017 gratis beschikbaar op haar website. http://sannehillemans.com/

****************************************************************************************

FB_IMG_1495269234450

 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft. Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

 

PRIJS BOEK ¬† ¬† ‚ā¨ 14,99

PRIJS E-BOOK ¬†‚ā¨ 4,99

 

*********************************************************************************************************

 

MENING

 

Ik was één van de gelukkige winnaars van een winactie voor het boek Circus Cesaria van Sanne Hillemans. Het boek gaat over een jongen genaamd Noah die iemand dierbaars heeft verloren. Hij kan niet goed met dit verdriet omgaan en grijpt  daardoor naar de achehol en drugs. Dit doet hem niet veel goeds, tot hij op een dag bij een aanbieding krijg om bij het circus te mogen werken en rond te rijzen. Noah grijpt deze kans en leert bij het circus veel nieuwe mensen kennen die ook hun eigen problemen hebben. Hij krijgt een speciale band met één persoon die iets verborgen houd. Wie is zei? Wat houd ze verborgen ? Zal Noah uit zijn eigene verdriet komen?

Ik ben niet bekent met deze schrijfster en dit is het eerste wat ik van haar lees. Van begin tot eind ben ik positief verrast over het boek en  heb het met veel plezier gelezen. Ik moest weten hoe en wat , waardoor ik het boek niet kon wegleggen. De schrijfwijze is duidelijk en simpel waardoor het lekker leest en ik mijn eigen goed in de karakters kon plaatsen. Wat een rollercoaster van gevoelens heeft dit verhaal. 

Het boek zelf ziet er mooi uit en de kaft past ook echt bij het verhaal. De prijzen voor het boek zijn netjes. Het boek is niet heel erg dik, maar voor de Young Adult lezers en het verhaal is het dik genoeg.

Ik ben zeer benieuwd naar meer werk van deze schrijfster en kijk erg uit naar het vervolg.

Ik zal dit boek zeker aanraden onder de Young Adult lezers 

 

Een heerlijke Young Adult

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s