MAMA is ook maar EEN MENS

*****************************************RECENSIE***************************************************

 

MAMA is ook maar EEN MENS

 

Ik heb dit boek als recensie exemplaar mogen ontvangen van Uitgeverij KOSMOS.

IMG_20170501_173055_112

 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Mama is ook maar een mens van Suus Ruis en Phaedra Werkhoven is de ultieme gids voor moeders die ook nog vrouw zijn. Als moeder word je continu voor keuzes gesteld. En door de brij aan meningen kun je behoorlijk vastlopen. Klaar met dat moedergemuts: Suus en Pheadra leggen uit hoe het moet! Scherp maar met een knipoog geven zij hun ongezouten mening over de trends op het gebied van opvoeding, mannen, relaties, werk en beauty.

 

PRIJS BOEK  € 15,-

PRIJS E-BOOK € 9,99

 

**************************************************************************************************************

 

MENING

Ik heb het boek snel ontvangen en ben er gelijk in begonnen.  Ik hoopte dat het een leuk boek zou wezen met genoeg humor.

Het boek gaat over twee moeders Suus en Phaedra. Die hun mening en tips over moederschap met een vleugje humor in een boek hebben gezet.

Persoonlijk vond ik het boek tegenvallen. Het klopt wat ze schrijven in hun visie en met sommige punten ben ik het wel eens. Je kan erg goed merken dat het boek geschreven is door 2 vrouwen die er goed bij zitten. Heel veel moeders ( in mijn omgeving) denken niet na over het kopen van een Prada handtas en botox ja of nee. Nu weet ik ook niet echt wat dat te maken heeft met moederschap. Er zijn genoeg gezinnen die te touwtjes aan elkaar moeten knopen en als er dan een tip word gegeven over goedkope kleding en de tips zijn Zara en Mango, sorry maar wat dacht je van Zeeman, Primarkt, Wibra, Hema en tweedehandse kleding.

Buiten om mijn mening ziet het boek er mooi uit en past bij het verhaal. Alles is mooi duidelijk verwoord en leest heerlijk weg. De schrijfsters reageren ook om de buurt op elkaar, leuk om het zo te lezen. Het boek heeft net 200 bladzijden, wat ik voor dit soort boeken een mooi aantal vind. De prijs voor boekvorm vind ik mooi alleen de prijs voor de e-book is een beetje aan de hoge kant.

Hou je van een fashion boek met een eigen mening dan is dit een echte aanrader voor jou.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 3 sterren

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s