VERLOSSING FANTASTISCHE AANSLUITER OP VONNIS

******************************************RECENSIE**********************************************************

 

VERLOSSING

‘Verlossing’ is het spannende vervolg op het eerste deel ‘Vonnis’ van de Bloedwetten boeken reeks. Deze boeken zijn geschreven door de schrijfster Sophia Drenth. Ik zal haar even aan jullie voorstellen.

 

OVER DE SCHRIJFSTER

 

SOPHIA DRENTH

20170419_131942

Middenin Amsterdam waar ik ben geboren en getogen droom ik, Sophia Drenth, mijn verhalen bij elkaar. Creativiteit vormt de rode draad door mijn bestaan.
Begin 2014 keerde mijn oude passie voor schrijven van de ene op de andere nacht terug. Sindsdien schrijf ik elke dag en ga ik nergens naartoe zonder mijn aantekeningenboek. Nu, meer dan een jaar later staat mijn roman op het punt om geboren te worden.
Naast schrijven heb ik een bedrijfje in handgemaakte sieraden en accessoires, Gnoom Artful Things. Daarmee kan je me onder andere op fantasy fairs vinden. Ik maak voornamelijk door de natuur geïnspireerde stukken. Keramiek, steen en echte eikeltjes zijn een paar van mijn favoriete materialen.

 

******************************************************************************************************

VERLOSSING DEEL twee van ‘BLOEDWETTEN’

IMG_20170501_122135_516

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

 

Het langverwachte tweede deel van Sophia Drenths Bloedwetten

Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath’vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit Ath’vacii-bloed en bewonderen de machtige stem van een monsterlijke operazanger die eeuwen geleden onsterfelijk werd gemaakt.
Roan Storm is recent door de Ath’vacii tot het eeuwige leven veroordeeld. Hij verliest zijn grote liefde Maïa aan een sterfelijke mens. Samen met zijn staaljagers staat hij machteloos als zijn Bloedwet wordt misbruikt door zijn aartsrivaal.
Wanneer bloedhongerige mensen Ath’vacii beginnen aan te vallen en Maïa’s leven in gevaar komt, valt Storm dieper dan zijn resterende vrienden ooit hadden kunnen vrezen.

Bloedwetten: Verlossing is een roman over liefde, loyaliteit en het omarmen van je duistere kant.

Prijs van het boek € 19.95

 

*******************************************************************************************************

 

MENING

 

Ook het tweede deel van de ‘Bloedwetten boeken mocht is als recensie boek lezen. Ik heb het boek met plezier gelezen.

Het verhaal van Roan gaat verder nu de nieuwe wetsregeling er door is heeft iedereen minder angst voor de bloeddrinkers. De mensen gebruiken zelfs Pulver (een verslavend middel gemaakt van bloed). Helaas zijn er mensen die de wet misbruiken en door deze misbruik keren de pulver verslavende tegen de bloeddrinkers. Roan zal alles doen om dit tegen te gaan. Helaas heeft dit ook gevolgen en gevaren voor zijn grote liefde Maia. Hoe zal Roan en zijn staaljagers dit overleven? Zullen ze het zo wie zo lukken om alle slechte mensen tegen te gaan? Zal alles goed komen met de liefde van Roan’s leven Maia?

Ook dit boek was weer een spannend, romantische, fantasie verhaal. Ik vond dit deel zelfs nog beter dan het eerste. Het verhaal was harder. Ik zat gelijk vanaf het begin weer goed in het verhaal ook al bouwde het verhaal zich langzaam op. Ik had moeite om het boek weg te leggen, omdat ik moest weten hoe en wat. De beschrijvingen van gebeurtenissen zijn  grover en spannender dan het eerste boek, persoonlijk hou ik van deze schrijfwijze.  De hoofdkarakters zijn weer goed en duidelijk beschreven waardoor ik mijn eigen goed kon inleven in Roan.

Het boek zelf heb ik niet gezien ik heb een e-book ontvangen, maar de kaft past er goed bij het verhaal en sluit mooi aan bij het eerste deel. De Hoeveelheid van 300 bladzijden is netjes.

Dit boek is een aanrader onder te fantasy thriller lezers, omdat het een lekker duister verhaal is. Ik kijk ook erg uit naar een volgend boek van deze bijzondere schrijfster.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s