DE NEGEN CIRKELS

***************************************RECENSIE**************************************************

 

DE NEGEN CIRKELS

 

Deze fantasy is geschreven door Terrence Lauerhohn.

 

OVER DE SCHRIJVER

 

Terrence is geboren op 31-05-1960 in het Brabantse plaatsje ‘s Hertogenbosch. Terrence woont momenteel alleen in Rilland, maar heeft vier huisgenoten. Twee katten Ebbie en Solo [moeder en zoon], de hond genaamd Shuffel en een papagaai genaamd Allowies.

Op 51 jarige leeftijd schrijft hij na vele korte verhalen zijn eerst roman ‘Noptula’ een sciencefiction verhaal die goede reviews kreeg. Sindsdien zijn en worden een aantal korte verhalen van hem in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende in de USA.  Hij heeft meegedaan aan verschillende schrijfwedstrijden, met bovengemiddeld resultaat.

**************************************************************************************************************

wp-1480334592549.jpg

BESCHRIJVING

 

Jack ontwaakt in de hel. De demon Xahubub moet hem naar de negende cirkel begeleiden, waar Jack zijn straf zal ondergaan. De hel blijkt een krankzinnige plaats met in iedere cirkel straffen, absurde wezens en onvoorstelbare obstakels. Een van de terugkerende obstakels is de beruchte Pacmandoolhof, die de grens vormt tussen alle cirkels onderling. De tocht wordt voor Xahubub niet alleen erg lastig door Jacks voortdurende ontsnappingspogingen, maar ook door de vrouw van de demon, Ishtra, met wie hij een echtelijke ruzie uitvecht. Zij heeft Lucifer verleid en heeft de ware macht in de hel. Haar leger bestaat uit nachtstrijders, wezens die ouder zijn dan de hel. Haar opperbevelhebber is de waanzinnige kolonel Ismraham, die zelf een duister mysterie is. Tussen Jack en Xahubub ontstaat een wankele vriendschap die eigenlijk door geen van beiden gewild is. Jack komt er achter dat Xahubub zijn straf moet ondergaan als het de duivel niet lukt om hem naar de negende cirkel te brengen. Versterken Jack en Xahubub hun vriendschap of kiezen ze ieder voor hun eigen welzijn? En zal het Ishtra lukken om het haar man zo moeilijk te maken dat hij er niet in slaagt om Jack in de negende cirkel te krijgen?

 

PRIJS BOEK   €17,99

 

*********************************************************************************************************

 

MENING

 

Ik heb dit boek met plezier gelezen. Het verhaal gaat over Jack die terecht gekomen is in de hel en die samen met een demon Xahubub, een soort begeleider, een reis maakt naar de negende cirkel van de hel.  Jack probeert te ontsnappen en maakt veel bijzondere dingen onderweg mee, onzekere vriendschappen, diverse vreemde wezens en lust. Zal het hem lukken om te ontsnappen?  Wat heeft Lucifer voor hem in petto?

Een verhaal met draken en demonen, pakmannen en de duivel zelf. Dit verhaal is geschreven met veel fantasie en een vleugje humor. Ik had in het begin moeite om in het verhaal te komen, maar naar echt even er goed er voor te zitten zat ik goed in het boek en heb erg genoten van het verhaal.

Het boek zelf heeft een hele mooie kaft, persoonlijk vindt ik hem goed bij het verhaal passen. Het boek heeft 13 hoofdstukken sommige een beetje aan de lange kant. Het boek zelf heeft 230 bladzijden, persoonlijk vindt ik het een beetje aan de lage kant. De schrijfstijl spreekt mij wel aan en kijk ook erg uit naar de andere boeken van deze schrijver.

Ik heb het geluk gehad dat ik deze schrijver mocht ontmoeten en een interview van hem mocht schrijven. Die kan je vinden op mijn blog bij interview. Ik ben zelfs met hem op de foto geweest en hij heeft ook mijn boek gesigneerd.

20161008_171934.jpg

wp-1480334580238.jpg

 

Ik zal dit boek echt aanraden onder de fantasie lezers.

 

STERREN

Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s