DE ONE

****************************************RECENSIE*************************************************

 

DE ONE

 

Ik heb het derde deel van de ‘Selectie reeks’ geschreven door van Kierra Cass, uitgelezen.

 

OVER DE SCHRIJFSTER

 

Kiera Cass is een Amerikaanse schrijfster van Young Adult boeken. Ze startte verschillende studies, waaronder geschiedenis, communictie, theater en muziek, om vervolgens tot de conclusie te komen dat ze allen draaien om het vertellen van verhalen. In 2009 verscheen haar eerste boek The Siren door middel van self-publishing. In 2012 maakte ze haar officiële debuut met het eerste deel uit de Selection-trilogie. Inmiddels is de gehele reeks verschenen en heeft Kiera Cass de twee vervolgdelen, die zich twintig jaar later afspelen, ook uitgebracht.

 

***************************************************************************************************

wp-1478272093747.png

 

DEEL 3

 

DE ONE

 

BESCHRIJVING

Zinderend slot van internationale bestseller serie.

De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

 

PRIJS  BOEK     €15,-

PRIJS  EBOOK  €9,99

 

*************************************************************************************************

 

MENING

 

Dit derde deel van deze reeks was net zo spannend en leuk als de vorige twee delen. Ik heb dit boek in één dag uitgelezen kon het gewoon niet wegleggen.

Het verhaal van America , Maxon en Aspe gaat verder. America behoort nu tot de laatste deelnemers en haar keuze tussen Maxon en Aspe word steeds duidelijker. Ze zal alles op alles moeten zetten om haar toekomst en keuze veilig te stellen. Het word een zware taak, want er is nog al veel onstuimigheid in het paleis en Maxons vader doet ook alles om America te laten falen. Zal Maxon haar kiezen als prinses en  zal Aspe haar keuze kunnen accepteren?

Het verhaal blijft leuk en spannend, alleen is wel steeds meer voorspelbaar. Het sluit wel goed aan op de eerste twee delen. De karakters groeien goed mee met het verhaal en de romantiek en spanning blijven goed aanwezig. De hoofdstukken zijn ook niet te lang, wat ik persoonlijk fijn vindt lezen.

De kaft sluit mooi aan bij de eerste twee delen. Het boek heeft 264 bladzijden, persoonlijk vindt ik dit aan de weinige kant. hou van boeken met minimaal 300 bladzijden.

Dit boek is het laatste deel van ‘De Selectie’ trilogie, maar niet getreurd de schrijfster gaat gewoon verder met deze boeken en maakt er een reeks van 5 boeken van. Ook heeft de schrijfster twee tussenboeken er bij geschreven. Ik zal deze boeken ook lezen en een kleine recensies over schrijven.

 

STERREN

 

Ik geef dit boek  ☆☆☆☆

 

BOOKLOVERSAPHIRA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s