ONBEREIKBAAR 

*****************RECENSIE *****************


                                                   ONBEREIKBAAR 


Rebecca Yarros schreef met Onbereikbaar een levensechte en liefdevolle New Adult. Onbereikbaar is het tweede boek in de Flight & Glory-serie, na het lovend ontvangen eerste deel Onverminderd.

                                                              BESCHRIJVING 


Onbereikbaar van Rebecca Yarros is het verhaal van twee jonge mensen die zich diep vanbinnen aan elkaar willen geven, maar die allebei iets op hun hart hebben liggen wat ze daarvan weerhoudt. Voor Paisley is duidelijk dat Jagger niets voor haar kan zijn. Hij is ruig, onstuimig, en dat kan haar hart niet aan. Maar het verlangt er wel naar… 


******************************************************************************************************


                                                                 MENING 


Ik heb dit boek een paar weken geleden gewonnen bij een winactie van Zomer en Keuning. Ik lees bijna geen romans of New Adult, maar dit verhaal sprak mij heel erg aan en was erg blij dat ik het boek had gewonnen.

Het boek gaat over een meisje genaamd Paisley en heeft een relatie , maar door een ongeluk komt ze in contact met Jagger, een erg aantrekkelijke man die haar hart sneller laat kloppen. Gaat Paisley voor deze hunk of blijft ze bij haar vriend?  Zal ze de waarheid vertellen over haar ziekte? Hoe gaan haar ouder er op reageren? Zal Jagger echt zo fantastisch zijn of heeft hij iets te verbergen? Hoe gaat het met de opleiding die Jagger volgt?  Samen belanden ze in een rollercoaster vol emotie, liefde en vertrouwen.

Ik heb dit boek met plezier gelezen en had het zo uit. De erotische kant van het boek was er wel maar niet veel. Ik vind dat zelf een plus punt. Lees liever het verhaal dan de daden.                De karakters zijn duidelijk en goed beschreven en ik kon me er goed in verplaatsen.            

Het verhaal komt langzaam op gang maar na de eerste 75 zat ik er goed in. Wou het boek ook gelijk uitlezen.

Het boek zelf heeft 348 bladzijden  een heerlijk aantal. De hoofdstukken zijn ook netjes duidelijk en niet te lang. De overgang van Paisley en Jagger is goed en niet verwarrend. De kaft is romantisch net als het verhaal maar geeft niet de passie weer zo als de liefde tussen Paisley en Jagger.

Il zal dit boek echt aanraden onder de New Adult lezers. Zelf ben ik positief verrast over dit boek en kijk er naar uit om de andere delen te lezen.  

                             STERREN 


Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s