DE BESCHERMER

****************RECENSIE *******************


                     DE BESCHERMER 


De Beschermer is geschreven door Jeanine de Ronde.

Jeanine de Ronde heeft zich van kinds af aan al geïnteresseerd in het schrijven van boeken. Nu heeft ze haar ambitie opgepakt. Haar debuut ‘De Beschermer’,is een fantasy die je meeneemt naar een nieuwe wereld, vol spanning en avontuur. Met dit debuut hoopt ze de harten van de lezers te veroveren.                         BESCHRIJVING 


Op zijn zestiende verjaardag wordt Timor verrast door een Gouden Adelaar. Deze blijkt gestuurd door de Gouden God en deelt hem mee dat hij de nieuwe Beschermer van Vierland is. Broeder Aheb die hem heeft opgevoed als zijn eigen zoon besluit hem te volgen in zijn queeste om de nieuwe Beschermer te worden.

Ofschoon hij betwijfelt of hij de juiste persoon is om Vierland te beschermen, verlaat Timor het weeshuis voor de eerste keer in zijn leven. De man die hem gaat trainen is nors en vijandig en Timor weet niet goed wat hij met hem aan moet. Maar terwijl zijn opleiding vordert, ontdekt hij dat niet alles is wat het lijkt, en wordt hij uitgedaagd om opdrachten te vervullen en de strijd aan te gaan om Vierland te redden.


*********************************


                              MENING


Ik heb dit heerlijke boek een paar weken geleden gewonnen. Was totaal niet bekend met de dit boek of de schrijfster. 

Het boek is een een leuk avonturen verhaal met fantasy en een vleugje humor en romantiek. Het verhaal gaat over een jongen genaamd Timor. Hij is verkozen tot de beschermer van de vierlanden. Timor gaat op reis samen met broeder Aheb en de Gouden adelaar en onderweg leert hij nieuwe vrienden kennen waaronder de gnoom Gomble. Een reis vol avonturen en de waarheid over zijn vader maken Timor alleen maar sterker. De goden van de vierlanden hebben niet veel goeds in de zin, nu hopen dat Timor het lukt om hun tegen te houden.

Ik heb genoten van dit boek. Het is een makkelijk te lezen boek omdat alles goed en duidelijk beschreven is. Ik had persoonlijk wat meer details willen lezen, bijvoorbeeld de omgeving, om me eigen nog beter in het verhaal te kunnen plaatsen. De karakters zijn leuk sterk en grappig.

Het boek zelf ziet er mooi uit en past goed bij het verhaal. De hoofdstukken zijn met mooie sierletters aangeduid en zijn kort maar duidelijk. Het boek heeft 301 bladzijden wat ik net genoeg vindt.

Dit is een boek wat ik zal aanraden onder de YA, fantasy en avonturen lezers.

Ik heb genoten van deze reis met Timor in de vierlanden en kijk erg uit naar meer werk van deze schrijfster.

Ik heb het geluk gehad dat ik deze schrijfster heb mogen ontmoeten op elfia. Ze komt over als een vlotte spontane dame met veel humor en geniet van haar werk.

Jeanine heeft zelfs het boek gesigneerd. Weer een mooi exemplaar voor bij me verzameling.

 

                             STERREN

Ik geef dit boek ☆☆☆


BOOKLOVERSAPHIRA 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s