ACHTER GESLOTEN DEUREN

*******************RECENSIE******************

                 

                   Achter gesloten deuren 


Deze heerlijke thriller is geschreven door Ba Paris . Ba Paris is opgegroeid in Engeland, maar heeft het grootste deel van haar volwassenen leven in Frankrijk doorgebracht. Zij heeft zowel in financiën en als docent gewerkt en heeft vijf dochters. ‘Achter gesloten deuren’ is haar eerste boek en in Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest! 

Afbeeldingsresultaat voor ba paris
 

 

*********************************************************************************8


                                                          BESCHRIJVING

 

Achter gesloten deuren


Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft. 


***********************************************

                         MENING


‘Achter gesloten deuren’ is een heerlijk spannende thriller. Het verhaal gaat over hoe Grace haar ideale man Jack leert kennen in een park. Wat een fantastische man is hij die goed omgaat met verstandelijk gehandicapte zusje Millie. De liefde was gelijk goed aanwezig. Na korte tijd besluiten ze te gaan trouwen, maar dan komt te de ware aard van haar nieuwe man naar boven. Hij is niet de lieve man die ze trouwde . Hij heeft een obsessie voor controle en voor haar zusje Millie. Hoe gaat Grace uit deze negatieve situatie komen? Hoe zal ze ontsnappen en wat met Millie? 

Ik ben begonnen in deze zeer spannende thriller en wou hem gelijk wilt uitlezen. Kon hem niet wegleggen en bleef er aan denken hoe en wat nu. Deze schrijfster heeft mijn interesse gewekt en hoop meer van haar te lezen.

Grace is goed beschreven en je kan je goed in haar inleven. Jack is een sterke personage in dit verhaal en kon hem goed voor me halen. Het verhaal houd je van begin tot eind geboeid. Sommige stukken zijn wel een beetje voorspelbaar, maar dat vindt ik niet storend.

Het boek zelf ziet er net zo geheimzinnig uit als het leven van Grace en Jack. De hoofdstukken zijn niet te lang en het verschil tussen heden en verleden is goed duidelijk. Het boek zelf heeft 228 bladzijden, ik vindt het persoonlijk aan de weinige kant.

Dit boek zal ik zeker aan raden onder de thriller liefhebbers.


                            STERREN


Ik geef dit boek ☆☆☆☆

2 reacties op ‘ACHTER GESLOTEN DEUREN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s