THE WALKING DEAD  1 en 2

****************RECENSIE ******************
                   THE WALKING DEAD 


Eerst was er de grensverleggende en   bestsellende stripboekenreeks..

Toen kwam de televisieserie die alle records brak…

Niet veel later volgde een van de beste games van de laatste jaren…

En nu verschijnt er voor het eerst een serie boeken die de geheimen ontrafelt van de meest iconische personages uit het Walking Dead-universum…                Kirkman & Bonansinga   

                   The Walking Dead 1

                        BESCHRIJVING


In het Walking Dead-universum is er geen grotere schurk dan de Governor, de despoot die heerst in de ommuurde gemeenschap van Woodbury. De man heeft een akelig idee van gerechtigheid – of hij nu gevangenen laat vechten tegen zombies, bij wijze van volksvermaak, of ledematen afhakt van diegenen die hem tegenwerken. 

Nu The Walking Dead voor het eerst in boekvorm is verschenen, zullen de fans eindelijk ontdekken hoe de Governor de man geworden is die hij tegenwoordig is, en wat hem dreef tot zijn gruweldaden.


*********************************************

                Kirkman & Bonansinga


                  The Walking Dead 2

                     BESCHRIJVING


Lilly Caul zwerft al weken door de straten van Atlanta, continu op de vlucht voor hordes zombies. Ternauwernood overleeft ze aanslag op aanslag, maar haar geluk begint op te raken. Totdat ze een toevlucht vindt in Woodbury.
De ommuurde gemeenschap lijkt een geschenk uit de hemel, maar niet alles is wat het lijkt in het vredige stadje! Zo houdt de zelfverkozen leider, de Governor, er dubieuze ethische principes op na, en al snel blijkt dat er een heel ander soort monster schuilgaat in Woodbury.


*********************************************


                           MENING 

Deze boeken zijn een heerlijke toevoeging aan de geweldige tv serie The Walking Dead. Ze vertellen hoe het verleden is van de Governor en hoe hij zijn plek heeft behaald. Zijn zieke geest en zijn dochter worden goed uitgelegd en hoe Woodbury  en hun regels tot stand zijn gekomen. Ook worden er over diverse karakters hun hoe en wat verteld. Zoals hoe lilly Caul en Bob elkaar hebben gevonden en hoe ze in Woodbury terrecht zijn gekomen.

Natuurlijk worden de spannende zombie ervaringen niet weggelaten en zijn goed beschreven, waardoor je goed kan meeleven. Het verhaal is goed en duidelijk geschreven, niet te ingewikkeld gewikkeld. Het leest lekker weg en de hoofdstukken zijn ook  niet te lang. Deze boeken kan je het best voor of na het 3de seizoen lezen, ik heb het later gedaan en opzich is dat ook goed te doen.

Het boek zelf is een paperback  met mooie zombie kaften. Bijde boeken hebben een fijne hoeveelheid bladzijden deel 1, 350 pagina’s  en deel 2,  351 pagina’s.  boeken passen goed bij elkaar en bij de bekende tv serie. 

Ik zal deze boeken echt aan raden voor de zombie liefhebbers en The Walking Dead kijkers.

                             STERREN

Ik geef deze boeken ☆☆☆☆


                     BOOKLOVERSAPHIRA 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s