VERTROUW ME

**********RECENSIE **********

             

                VERTROUW ME


Vertrouw Me is het laaste deel van De Touching Juliette-trilogie. Deze fantastische trilogie is geschreven door de schrijfster Tahereh Mafi.
BESCHRIJVING


Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of de rebellen, haar vrienden of zelfs Adam nog leven. Om Het Herstel voor eens en voor altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen, maar wel degene die haar leven redde. Hij belooft Juliette te helpen – maar dat is niet het enige wat hij wil met haar… 


MENING

Wat een heerlijke trilogie was dit.  Het liefdes verhaal gaat verder. Wordt het kent of Warner? Gaan ze de oorlog winnen?

Een goed verhaal vol spanning, romantiek en avontuur. Ik heb het met plezier gelezen en zal deze boeken ook echt aanraden voor de liefhebbers van Young Adult. 

De verhaallijn is goed duidelijk en niet te ingewilkeld alle karakters blijven goed en sterk en worden in dit laaste boek goed afgesloten. De hoofdstukken zijn niet te lang waar door het fijn weg leest. 

Het boek is en hardcover wat ik altijd een pluspunt vindt. Het boek heeft 310 bladzijden wat ik net genoeg vind. Zag liever meer maar het is netjes afgesloten zo. De kaft ziet er net zo mooi uit als de hier voor volgende delen. De gehele reeks past ook echt heel mooi bij elkaar. Al met al het is een hele mooie afsluiter van deze mooie spannende en romantische trilogie. 


STERREN

Ik geef dit laaste deel ☆☆☆☆

Ik geef de trilogie met de twee extra boeken samen  ☆☆☆☆


Auteur    Tahereh Mafi 

Uitgever  Blossom Books 

ISBN        9789020679731

Prijs         Boek (Hardcover) 17.99

Prijs         ebook 9.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s