VERWOEST ME & VERSPLINTER ME

**********RECENSIE **********


VERWOEST ME


Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie. Het speelt zich af na Vrees me en voor Breek me en wordt volledig verteld vanuit het persectief van Warner.  


BESCHRIJVING

Ik heb de reputatie opgebouwd van een koud, gevoelloos monster dat voor niets of nietmand bang is en nergens om geeft. Maar dit alles is vreselijk misleidend. Want in werkelijkheid ben ik niet veel meer van een lafaard. 

Terug op de basis van Sector 45 is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond. Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken. Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan. 


Auteur       Tahereh Mafi

Uitgever    Blossom Books 

ISBN          9789020679632

Prijs           9.99 boek (hardcover)

Prijs           6.99 ebook 


**********************************************


VERSPLINTER ME


Versplinter me is deel 2,5 in de Touching Juliette-trilogie. Het loopt gelijk met het laatste stuk van Breek me en voor Vertrouw me. Het verhaal wordt volledig verteld vanuit het perspectief van Adam.


BESCHRIJVING


‘JIJ KOMT ALTIJD EERST, EN ALLE ANDEREN PAS DAARNA.DAT ZAL NOOIT VERANDEREN.’

Adam heeft veel om over na te denken. Juliette lijkt steeds onbereikbaarder, hij maakt zich ernstig zorgen om de veiligheid van zijn broertje James en het leven in Omega Point begint hem te beklemmen. Maar Adam heeft geen tijd om hier lang bij stil te staan: er is een aanval gepland op Het Herstel – en zij deinzen er niet voor terug om iedereen om wie hij geeft uit te schakelen. Adam zal moeten kiezen; als hij James wil beschermen, dan moet hij Juliette laten gaan. Of wil hij koste wat kost Juliette terug aan zijn zij? 

Auteur      Tahereh Mafi  

Uitgever   Blossom Books  

ISBN         9789020679717

Prijs          9.99 boek (hardcover)

Prijs          6.99 ebook 


***********MENING **********


Deze twee tussen boeken van ‘De Touching Juliette Triologie’ heb ik met plezier gelezen. De kijk op het verhaal via andere karakters is een fijne toevoeging aan deze triologie.

De boeken zelf zijn hardcover en kwa kaft en verhaallijn sluiten goed aan op het  eerste en tweede deel. Ik vindt het wel erg jammer dat de boeken weinig bladzijden hebben ‘Verwoest Me’ 128 bladzijden en ‘Versplinter Me ‘ maar 96 bladzijden. Persoonlijk had ik ze graag dikker gezien. 


**********STERREN **********


Ik geef bijde boeken  ☆☆☆ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s