IN EEN DONKER DONKER BOS

****RECENSIE **** 


IN EEN DONKER  DONKER BOS


Het boek ‘In Een Donker Donker Bos’  is geschreven door Ruth Ware.

In een donker, donker bos van Ruth Ware is een psychologische thriller met een geraffineerde plot, onverwachte wendingen en een loepzuivere kijk op vergiftigde vrouwenvriendschappen.


Ruth Ware is publiciste bij een grote uitgeverij in Londen. In een donker, donker bos is haar thrillerdebuut. Het boek is een wereldwijd succes en staat al maanden op de New York Times- en de UK-bestsellerlijst. Ware schrijft momenteel aan haar tweede boek.
BESCHRIJVING


Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan…   


MENING 

Dit was weer een heerlijk spannend boek. Echt één die je dezelfde dag uit wilt lezen. Het boek gaat over een vrouw Nora ze word wakker in een ziekenhuis. Ze heeft een auto ongeluk gehad en ze kan zich niet veel meer herinneren. Langzaam komt haar geheugen terug. Ze begint zich te herinneren dat ze was uitnodigd  voor een vrijgezellen feest van Clare, een oude vriendin die ze al 10 jaar niet meer heb gezien. Hoe raar ze het ook vindt besluit ze toch te gaan. Ze verblijven een weekend in een huis in het bos. Hoe langer ze daar is hoe meer er niet klopt en ze snapt niet waarom ze toch is gegaan. In het ziekenhuus krijgt ze te horen dat ze nu  ook nog hoofdverdachte van een moordzaak is. Wat ze daar heeft daar gedaan?  Alles is voor haar een raadsel. Nora is vast besloten om alles te herinneren en de puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plek.


Het boek bevat 318 bladzijden dat vindt ik een mooi aantal. De kaft van het boek past mooi bij het verhaal en geeft ook dat hoe en wat gevoel. De verhaallijn zit mooi in elkaar. Het is goed en duidelijk beschreven en het zit vol spanning en vragen hoe en wat. Het eind is spannend maar niet echt verassend.

De hoofdstukken zijn netjes en niet te lang. De karakters zijn goed beschreven en ik kon me er goed in inleven. Het was een heerlijk boek en een echte aanrader. Ik kijk uit naar haar volgende boek.


STERREN


Ik geef dit boek ☆☆☆☆ 


Auteur      Ruth Ware 

Uitgever   Luitingh-Sijthoff 

ISBN         9789024570768

Genre        Thriller 

Prijs          19.99  Paperback 

Ebook        9.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s