BREEK ME

**** RECENSIE****


BREEK ME

Na het verschijnen van Vrees me, Verwoest me en het auteursbezoek van Tahereh Mafi, is de Touching Juliette-trilogie niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekhandel. Direct bij verschijnen heeft Tahereh Mafi vele harten gestolen met haar bijzondere schrijfstijl en haar indrukwekkende verhaal over Juliette, Adam en Warner. BESCHRIJVING 


In dit tweede deel ontdekt Juliette hoe het is om voor het eerst in haar leven vrienden te maken en gewaardeerd te worden voor wie ze is en wat ze kan. Toch blijft ze twijfelen aan de juistheid van de acties van Omega Point, vooral als ze Warner beter leert kennen… 


MENING


Ik heb dit tweede deel met plezier gelezen. Het was echt weer een boek wat je moeilijk weg kan leggen. Ik vindt wel dat het boek een beetje lang afspeelde in Omega Point. Gelukkig kwam daar op het eind verandering in en was het weer heerlijk spannend. Ik vondt dit deel een leuk spannend en romantisch verhaal. Ik ga ook zeer zeker het volgende deel lezen. Deze trilogie is tot nu toe een aanrader voor de Young Aduld en de romantische lezers.

De verhaallijn sluit goed aan op het eerste deel. Het is vlot geschreven en en leest daarom lekker weg. De karakters blijven goed en sterk. In dit tweede deel word er meer over de karakters verteld waardoor ze nu nog interessanter zijn.

Het boek ziet er ook weer geweldig uit. Het is een hardcover wat altijd een pluspunt is en de kaft sluit mooi aan op het eerste deel. Het boek heeft 362 bladzijden (ebook) wat ik een heerlijke hoeveelheid vindt. 


STERREN 

Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s