LUOTISADE 

 ****RECENSIE ****


LUOTISADE


BOEK 1  SCHADUWEN DER VERDOEMENIS 
Dit boek is geschreven door Natascha van Limpt. In september 2015 is ze aan haar opleiding rol redacteur begonnen aan de schrijvers academie.  Sinds enkele maanden is ze mede eigenaar van ambilicious en voert ze redactiewerkzaamheden uit voor zilverbron en -spoor. Met plezier helpt ze ook andere schrijvers hun droom te verwezenlijken. 


BESCHRIJVING  

Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar haar broer. Kilometers bij haar vandaan ontdekt de piraat Brian dat hij een mysterieus medaillon bezit, waarover hij van zijn kapitein niet mag spreken. Toch kan hij het geheim maar moeilijk naast zich neerleggen. Wanneer hij aan land gaat om Luotisade te verkennen, gebeuren er dingen die hij niet had voorzien. Zijn leven verandert voorgoed. Eleanor en Brian worden beiden gedwongen de gevreesde Verdoemenis in te trekken, een vergeten streek waar afschuwelijke wezens wonen en de dood constant op de loer ligt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze de geheimen te ontrafelen en het verleden en de toekomst aan elkaar te knopen. 


MENING 

Ik was de gelukkige winnaar van een winactie en heb dit boek gesigneerd  gewonnen. Ik ben er dol gelukkig mee want ben een echte zilverbron/spoor fan.


Wat een fantastisch boek was dit. Een echt spannend avonturen verhaal met romantiek en veel fantasy wezens. Ik zat  gelijk goed in het verhaal en kom me er goed in plaatsen. Het boek was heel moeilijk weg te leggen en ik kijk heel erg uit naar de volgende twee delen. Ik weet helaas niet wanneer die uitkomen maar kan niet wachten 

De schrijfstijl is lekker vlot en daarom leest het boek ook heerlijk weg. De karakters  zijn duidelijk en makkelijk uit elkaar te houden en de opmerkingen onderling vondt ik echt geweldig. De verhaallijn is goed. Alles is goed  beschreven en niet te ingewikkeld er zit veel spanning in . Vooral het einde is spannend en open.

De kaft van het boek past ook zeer goed bij het verhaal. Alleen de titel LUOTISADE is met mooie sierlijke letters geschreven. Ik vindt het een beetje te waardoor de titel minder goed te lezen is. Verder heeft het boek de heerlijke hoeveelheid van 433 bladzijden. Ik hou van dikkere boeken. 


STERREN 

Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s