DE GEEST

​****RECENSIE ****

DE GEEST

Het spannende tweede deel van ‘De Eilanden reeks’ geschreven door de Belgische schrijfster S.J. Paul.

Dit is de Nederlandse uitgave.

Beschrijving

Het Eiland wil hem terug!  

De groep verwilderde jongeren worden na tien jaar overleven op het Eiland herenigd met hun families. Maar vanaf de eerste dag vechten ze met de nieuwe wereld waarin ze zijn terechtgekomen. Niemand lijkt hen te begrijpen en de pers laat hen niet met rust. Langzaamaan beseffen ze dat er op deze wereld geen plaats is voor freaks zoals zij.

Ondertussen heeft Stef het ook moeilijk in de ‘gewone’ wereld. Gewrongen tussen zijn oude en nieuwe leven, worstelt hij om een evenwicht te vinden. Wanneer alles mis lijkt te lopen met zijn vrienden, strijdt hij tegen schuldgevoelens en een onverklaarbare ziekte, die zijn hele leven domineert. En dan is er nog De Geest die hem dag en nacht teistert.

Terwijl Stef alsmaar zieker wordt, beseft hij dat het Eiland er alles voor over heeft om hem terug te krijgen.

MENING

Dit tweede deel was net zo lekker om te lezen als het eerste deel. Heerlijk spannend en een lekker twist aan het einde waardoor je zeker het volgende deel wilt lezen. Een boek waar je aan begin en gelijk uit leest.

De verhaallijn sloot goed aan op het eerste deel. Het is een makkelijk geschreven boek en leest lekker vlot weg. De karakters blijven interessant. Ben ook zeer benieuwd naar het derde deel ‘De Wolf’ Dit deel is al wel verkrijgbaar in de Belgische variant voor de Nederlandse versie moeten we nog even op wachten.

De kaft van het boek past goed bij het eerste boek en past netjes bij het verhaal. Het boek heeft 279 bladzijden van mij hadden er meer in gemogen. Helaas als je het boek één keer heb gelezen begint ook bij dit boek het plastic laagje los te laten. Heel erg jammer.

STERREN

Ik geef dit boek ☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s