BLOEDBAND 

****RECENSIE **** 

BLOEDBAND  

Dit boek is een Paranormal Young Adult roman, geschreven door de schrijfster Patricia Verlinde. Zij heeft ook het boek Het Antiserum geschreven.

Beschrijving

Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen en aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde band erin… ‘Nee!’ schreeuwde ik. Vrijwel meteen stond Tristan naast me en duwde me terug de hal in. ‘Nee, laat me los!’ Ik krijste en gilde en probeerde me met alle macht los te trekken. Ik had het verkeerd gezien. Dit kon niet waar zijn… Melanie is klaar voor de volgende stap in haar relatie met Tristan. Maar als ze op het punt staat haar menselijke leven voor hem op te geven, blijkt de verborgen wereld die ze dacht te kennen nog veel groter te zijn dan zij en Tristan konden vermoeden. Melanie moet op ziek naar zichzelf en het verleden van haar nieuwe soortgenoten. De confrontaties die ze hierbij aangaat, zorgen voor barstjes in haar relatie met Tristan. Als ze ook nog te maken krijgt met een groot verlies, voelt Melanie zich onbegrepen en eenzamer dan ooit. Dan ontmoet ze een bijzondere jongen. Hij vertelt haar dat zij de uitverkorene is, op wie zijn mensen al tweeduizend jaar wachten… Een onweerstaanbare combinatie van romantiek, spanning en een vleugje historie.

Mening

Ik heb dit boek (de ebook) gewonnen. Ik wist niet echt wat ik er van moest verwachten. Gelukkig hou ik wel van vampieren en weerwolven,  daarom was dit boek zo uit en heb ik dit boek met plezier gelezen. Het is romantisch verhaal met genoeg spanning. Een echte aanrader voor de Young Aduld lezers. 

Het verhaal is niet ingewikkeld en leest lekker weg. Er zijn twee verhaallijnen die op het einde mooi bij elkaar komen. De karakters zijn goed beschreven en makkelijk uit elkaar te houden. Ik kon mijn eigen goed in het verhaal plaatsen. 

Het boek zelf heeft 349 bladzijden wat ik erg fijn vind en de kaft ziet er indrukwekkend uit. Ik hou wel van deze stijl kaft maar omdat dit meer een romantisch verhaal is dan bloeddorstig vindt ik het er niet helemaal goed bij passen. 

Het gewone boek komt 23-09-2016 uit.


STERREN 

Ik geef dit boek ☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s