GEBROKEN GEHEUGEN

****RECENSIE ****

GEBROKEN GEHEUGEN

Dit boek is geschreven door J SHARPE. J Sharpe -pseudoniem van Joris van Leeuwen- heeft verschillende mysterieuze thrillers en fantasy boeken geschreven, alsmede meerdere korte spannende verhalen.

FLAPTEKST

Aanvankelijk negeer ik de uitleg, want de mensen die het ons vertellen zijn gestoord, net als de wereld om ons heen. Maar ik kan geen andere verklaring vinden. Zijn we dan echt dood? Ik bedoel, er is hier verdomme niets! We zitten gevangen in een bizar donker stadje. En dan heb ik het nog niet eens over de dingen die ik heb gezien…

Nadat Tim Hall is vrijgelaten uit de gevangenis, besluit hij na jaren zijn vader weer op te zoeken, maar het bezoek loopt niet goed af. Wanneer Tim een vlucht terug naar huis pakt, zit hij nog meer dan anders vol met woede en verdriet. Toch valt hij in een rusteloze slaap.

Als hij wakker wordt merkt hij dat het vliegtuig aan de grond staat. Alle lichten zijn uit, buiten is het donker en het toestel is, op een negenjarig meisje na, compleet verlaten. Het meest bizarre is echter dat hij gevangen lijkt te zitten in een ander lichaam, dat van een blanke.

Als hij samen met het meisje uiteindelijk in een vrijwel verlaten en donker stadje terechtkomt wordt hen verteld dat dit het Hiernamaals is en dat ze dood zijn.

Is dat zo? Is alles wat er gebeurt een straf voor de zonden uit zijn verleden? Is dit een surrealistisch vagevuur… of een duivels plan?

MENING

Ik heb dit boek gelezen en vondt het een appart maar spannend boek. Heb erg genoten van het verhaal en heb nog steeds dat ooo gevoel.

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar iedereen overleden is. Dit sprak mij erg aan, later kwamen we in de toekomst met bots,  een apparte wereld. Het verhaal zit niet te ingewikkeld in elkaar (al klinkt de flaptekst wel een beetje zo) en leest heerlijk weg.

Het boek heeft voor mijn goede hoeveelheid bladzijden (316 blz).

De kaft (mooi) past ook goed bij het verhaal.

Ik zou dit boek zeker aan andere aanraden vooral de Stephen King liefhebbers.

STERREN

Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Omdat het een  Pageturner en een  verrassend boek is.

OVER DE SCHRIJVER

Ik heb de schrijver J Sharpe ontmoet op elfia.

Een leuke vlotte vrolijke man vondt ik hem.

Ik ben nog met hem op de foto geweest en hij heeft mijn exemplaar van Gebroken Geheugen  ook gesigneerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s