HET EILAND

****RECENSIE ****

HET EILAND

Is het eerste boek van de eilanden reeks.Geschreven door de vlaamse schrijfster Sandra J. Paul.

Dit boek is de Nederlandse uitgave.

BESCHRIJVING

De zestienjarige Stef wordt wakker op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is.Hij ontdekt een groep jongeren die niets kennen van de gewone wereld. De nieuwkomer wil kost wat kost naar huis, maar dat is buiten hen gerekend. Hoe meer de tiener probeert te vluchten, des te gevaarlijker het leven op het Eiland wordt. Al snel ontstaat een strijd op leven en dood. …

MENING

Een lekker spannend boek wat erg moeilijk weg te leggen is. Verhaal zit goed in elkaar niet te ingewikkeld en heeft een leuke twist aan het eind. De karakters zijn leuk en interessant. Het boek word gepromoot als een must read voor de liefhebbers van de tv serie Lost maar ik had zelf dat gevoel niet echt. Ik kijk wel uit naar de volgende 3 delen omdat het een goed en spannend verhaal is.

Het boek zelf had van mij dikker gemogen 226 bladzijden had het maar. Ik vind het persoonlijk weinig. De kaft van het boek ziet er mooi en mysterieus uit. Helaas laat de plastic folie laag van de kaft na 1 keer lezen los.

Ik geef dit boek ☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s