DE ALCHEMIST

**** RECENSIE ****

DE GEHEIMEN VAN DE ONSTERFELIJKE NICOLAS FLAMEL.

DE ALCHEMIST

Is het eerste boek van deze zes delig boeken reeks ‘De geheimen van de Onsterfelijke Nicolas Flamel’
Deze reeks is geschreven door Michael Scott.

image

Beschrijving

De legende: Nicolas Flamel werd geboren in Parijs op 28 september 1330. Bijna 700 jaar later wordt hij gezien als de grootste alchemist van zijn tijd. Er wordt gezegd dat hij het geheim van het eeuwige leven heeft ontdekt. Volgens de archieven stierf hij in 1418. Maar zijn graf is leeg… De waarheid: Nicolas Flamel is dankzij het Elixir van het Eeuwige Leven nog steeds in leven. De formule hiervan zit verborgen in het boek van Abraham de Magus. Dit boek is het machtigste boek met oude magie dat er bestaat. Dr. John Dee, de hofmagiër van Koningin Elizabeth meer dan 400 jaar geleden, heeft zich verbonden met de Onsterfelijken, de krachten van het kwaad, die van plan zijn de mensheid te vernietigen zodra ze het boek in handen krijgen. En als de millenniaoude voorspelling juist is zijn Sophie en Josh Newman de enigen die hem kunnen tegenhouden – als Flamel er tenminste op tijd in slaagt hun bijzondere krachten te doen ontwaken…

MENING

Een fantastisch boek voor jong en oud. Het verhaal vol spanning, magie, avontuur en veel leerzame dingen die je mee nemen naar de wonderlijke wereld van Nicolas Flamel. Een echt avonturen boek waar ik van het begin tot eind erg heb genoten en kijk uit naar het volgende deel.

Schrijfstijl en verhaallijn zijn gemakkelijk, vlot en duidelijk geschreven waardoor het lekker weg leest. Er zijn ook veel leerzame dingen in beschreven. Gelijk een leuke geschiedenisles er bij.

Cover ziet er mooie gesierd uit.
Ben benieuwd als de volgende delen er ook zo mooi uit zien.

Sterren ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s