WICCA

****RECENSIE ****

WICCA

Deze boeken reeks bestaat uit 15 delen en is geschreven door Cate Tiernan .

image

Beschrijving

De zestienjarige Morgan, die zichzelf ziet als het lelijke eendje naast haar beste vriendin Bree,  heeft een simpel leven. Als Cal Blaire op school komt, veranderd er vanalles voor Morgan. Cal heeft het lichaam van een jonge god en is de eerste jongen die Morgan recht aankijkt als hij haar aanspreekt. Op een feestje introduceert hij haar in Wicca en die kennismaking maakt meer in Morgan los dan ze voor mogelijk had gehouden.
Er gebeurt iets met me wat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. Magische dingen. Ik vind het eng.De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze dan wel?

Mening

Ik heb de gehele Wicca reeks (15 delen) van Cate Tiernan gelezen.
Ik vondt het een leuk serie en niet te eentonig, er zaten gelukkig  delen tussen die over de andere karakters gingen wat een fijne verandering geeft met het lezen.

De schrijfstijl is erg simpel en leest vlot weg. Nadeel is dat er twee verhalen door elkaar lopen, nu en vroeger,  waarvan er één een ander lettertype heeft wat voor mij, met dyslexie, moeilijk te lezen was.

De boeken zijn wel erg dun waardoor ze snel uit zijn. De covers van de boeken vindt ik niet mooi en te saai, maar wel leuk dat de foto ook veranderd als het over een ander personage gaat.

Sterren

Ik geef deze reeks ☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s