ZOENOFFER

****RECENSIE ****

ZOENOFFER

Een boek geschreven door Karin Slaughter waar al ruim 300 000 exemplaren van zijn verkocht.
Het is het tweede deel van de Grant Country  / de Sara Linton reeks.

image

Beschrijving

Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking, die wijst in de richting van misbruik. De ex-echtgenoten Sara en Jeffrey werken noodgedwongen samen bij het oplossen van deze zaak.

Jeffrey wordt in zijn speurwerk bijgestaan door de getraumatiseerde rechercheur Lena Adams, die zich vastbijt in haar werk en in de ban raakt van de jongen die de sleutel van het misdrijf in handen lijkt te hebben. Als de ontknoping nabij is, slaat het noodlot opnieuw toe.

Mening

De cover van het boek ziet er mooi en spannend uit en past ook bij het eerste deel. Het boek ligt lekker in de hand en formaat vindt ik fijn.
Het verhaal is Gebaseerd op echte gebeurtenissen, waar de schrijfster een mooi en bloedstollend verhaal om heen heeft geschreven. Het is een boek vol spanning en onverwachte wendingen.
De schrijfstijl is niet te ingewikkeld zodat je het goed kan volgen.  Het boek sluit netjes aan op het eerste deel ‘nachtschade’ waardoor je de vaste karakters ziet groeien en meer in mee kan leven.
Ik heb het boek met veel plezier gelezen en had hem zo uit met wel een paar slik momenten. Ik moest het verhaal wel even een plekje geven toen ik hem uit had. Dit boek is weet een echte page turner.
Kijk al uit naar het volgende boeken van deze reeks.

Sterren 

Ik geef dit boek ☆☆☆☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s